Black Box Lamia

0
2895

black-box-lamia-2

Στο Black Box στη Λαμία βρέθηκε η ομάδα του TheBoxNews. Το Black Box εδρεύει στη πόλη της Λαμίας και είναι ένα από τα καινούρια γυμναστήρια που άνοιξαν τις πόρτες του για να φιλοξενήσουν και να υποδεχθούν τους λάτρεις του CrossFit. Είναι ένας πολύ όμορφος χώρος, σωστά δομημένος και διαθέτει όλα τα απαιτούμενα για την προπόνηση του κάθε ασκούμενου.

black-box-lamia

Όπως οι ίδιοι ασκούμενοι μας είπαν το επίπεδο προπόνησης είναι υψηλό παρά το μικρό διάστημα λειτουργίας του γυμναστηρίου. Ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου(κάτοχος CF Level 1 Trainer) σε συνεργασία με τη Μένη Μελισσιόβα είναι υπεύθυνοι του προγραμματισμού και μας είπαν οτι ο κόσμος της Λαμίας έχει ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο σε αυτή τη νέα μέθοδο προπόνησης. Προσπαθούν καθημερινά για την καλύτερη εκπαίδευση των ασκουμένων τους και τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

black-box-lamia-1

Ο τρόπος αντιμετώπισης του ασκούμενου από το προπονητικό Team και  οι πιστοποιημένοι προπονητές είναι μερικά από τα εχέγγυα που δίνονται ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες όλων όσων θέλουν να δοκιμάσουν το Sport of Fitness στο Black Box.

Black Box

Β. Ανδρεαδάκη,Λαμία

τηλ: 2231053210 / 2231050111

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − 12 =