Stathatos Athletics Διαγωνισμός

0
1292

STATHATOS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!

Βήμα 1: Κάνε Like στην σελίδα Stathatos Athletics
Βήμα 2: Γράψε Comment έναν ή μία φίλη σου που θα ήθελες να κερδίσετε τα δώρα
Βήμα 3: Συμπλήρωσε το e-mail σου στο παρακάτω πεδίο & μπες στην κλήρωση

Εβδομάδα Α: Δώρο 2 σετ επιγονατίδες Rehband της επιλογής σας (ένα σετ ανδρικές και ένα γυναικείες)

Οι Νικητές που κληρώθηκαν (εβδομάδα Α) είναι οι: Νίκος Μαύρος και Λίτσα Γιαννούλη

Εβδομάδα Β: Δώρο 2 Unstoppable Grips της επιλογής σας (ένα σετ ανδρικά και ένα γυναικεία)
Εβδομάδα Γ – The Final Countdown:
Δώρο 2 ζευγάρια Stance κάλτσες (ένα σετ ανδρικές και ένα γυναικείες)
και ένα ζευγάρι Nike Romaleos 3 (με δική σας επιλογή χρώματος και μεγέθους)!

(*ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 28/12)


* Διαβάστε τους Όρους Χρήσης.

 1.     Η επιχείρηση “ΣΤΑΘΑΤΟY Φ. ΔΙΟΝΥΣΙΑ ” (εφεξής η “Εταιρία”), που εδρεύει στο Περιστέρι Αττικής, σε συνεργασία με το theboxnews.gr διοργανώνει διαγωνισμό στην επίσημη σελίδα που διατηρεί στο Facebook https://www.facebook.com/stathatosathletics/, σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής, που όλοι συνομολογούνται ουσιώδεις.
 2.     Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας τους ή ανήλικοι που συμμετέχουν μέσω του κηδεμόνα τους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση “ ΣΤΑΘΑΤΟY Φ. ΔΙΟΝΥΣΙΑ”, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.
 3.     Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 12.00 το μεσημέρι την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 και θα λήξει στις 12.00 το βράδυ την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2017.
 4. Για να συμμετάσχει κάποιος ενδιαφερόμενος στο διαγωνισμό θα πρέπει να είναι θαυμαστής (fan) της σελίδας “Stathatοs Athletics” που διατηρεί η Εταιρία στο Facebook, κατά τις ημερομηνίες διενέργειάς του, να συμπληρώσει το email του και το πεδίο της απάντησης.
 5.     Από το διαγωνισμό θα ανακηρυχτούν δύο (7) νικητές.

Δύο (2) νικητές θα κερδίσουν 2 ζεύγη επιγονατίδες Rehband. Δύο (2) νικητές θα κερδίσουν 2 ζευγάρια Unstoppable Grips. Δύο (2) νικητές θα κερδίσουν 2 ζευγάρια Stance κάλτσες. Ένας (1) νικητής θα κερδίσει ένα ζευγάρι Nike Romaleos 3.

 1.     Οι νικητές θα ανακοινωθούν με ειδική ανάρτηση στην ιστοσελίδα “Stathatοs Athletics” και στο theboxnews.gr που διατηρεί η Εταιρία στο Facebook, τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2017. Επίσης, oι νικητές θα ενημερωθούν με email.
 2.     Η εταιρεία θα επιλέξει κατόπιν κλήρωσης τους 7 νικητές.
 3.     Τα δώρα είναι προσωπικά, δε μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με άλλα. Μόνη εξαίρεση αν ο νικητής έχει συμμετάσχει στο διαγωνισμό εκπροσωπώντας κάποιον ανήλικο κηδεμονευόμενο, ο οποίος μπορεί να μεταβιβάσει το δώρο του στον ανήλικο κηδεμονευόμενο.
 4.     Τα δώρα θα αποσταλούν με έξοδα της εταιρίας στη διεύθυνση που θα υποδείξουν οι νικητές. Οι νικητές εάν το επιθυμούν μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους κατόπιν συνεννόησης, από κάποιο κατάστημα της Εταιρίας.
 5.    Αν κάποιος νικητής αρνηθεί το δώρο ή αδρανήσει για οποιοδήποτε λόγο ή δεν έχει εντοπισθεί μέσα σε διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών μετά την λήξη του διαγωνισμού ή εάν με οποιονδήποτε τρόπο δεν έχει τηρήσει τους παρόντες όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό, το δώρο απόλλυται αυτόματα και οριστικά. Στις περιπτώσεις αυτές, η Εταιρία  απαλλάσσεται από κάθε σχετική ευθύνη απέναντί του και δικαιούται να προβεί σε επιλογή άλλου νικητή, οποτεδήποτε για την απόδοση του δώρου.
 6.    Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα, μονομερώς, χωρίς προειδοποίηση και κατά την κρίση της, να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια του διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, καθώς και να μεταβάλλει τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή/και να ματαιώσει το διαγωνισμό, ανακοινώνοντας το γεγονός στο δικτυακό τόπο https://www.facebook.com/stathatosathletics/ . Στις περιπτώσεις αυτές η Εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου. Σε περίπτωση δε που ενδεχομένως ματαιωθεί ο εν λόγω διαγωνισμός, οι συμμετέχοντες – υποψήφιοι δεν αποκτούν οποιοδήποτε δικαίωμα κατά της Εταιρίας, ούτε νομιμοποιούνται ή δικαιούνται να ζητήσουν τη συνέχεια του διαγωνισμού ή οποιαδήποτε αποζημίωση.
 7.    Οι συμμετέχοντες δεν έχουν, ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, σλόγκαν, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Εταιρίας.   
 8.    Για τη συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ο κάθε συμμετέχων μπορεί να επικοινωνήσει με τα γραφεία της Εταιρίας ΣΤΑΘΑΤΟY Φ. ΔΙΟΝΥΣΙΑ, Διεύθυνση: Σικάγου 14, Περιστέρι Αττικής, 21 0576 0938. Καμία σχέση δεν έχει ο διαγωνισμός αυτός με την εταιρία Facebook ή με όσους εκμεταλλεύονται εν γένει το Facebook.
 9.    Με τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό κάθε συμμετέχων συναινεί ρητά και ανεπιφύλακτα όπως τα προσωπικά του στοιχεία (ονοματεπώνυμο) ή και η φωτογραφία του που είναι δημοσιευμένα στο προφίλ του στο Facebook χρησιμοποιηθούν από την Εταιρία, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.2472/1997 όπως ισχύει, αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς του διαγωνισμού (ήτοι για την επαλήθευση των στοιχείων των νικητών, την ανακοίνωσή τους και την επικοινωνία μαζί τους για την παραλαβή του δώρου, κλπ). Συναινεί επίσης στο να του στέλνει η Εταιρεία Σταθάτος νέα και ενημερώσεις σχετικά με τα προϊόντα που διαθέτει, μέσω του e-mail που θα καταχωρήσει προκειμένου να πάρει μέρος στο διαγωνισμό.
 10.    Η κατά τα ανωτέρω συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής, την παροχή της απαιτούμενης συναίνεσης, καθώς και τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της Εταιρίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + seventeen =