ADVANCED WEIGHTLIFTING SEMINAR στο Train For Life Serres

0
1750

advanced_weightlifting_seminar2_final

Το Train For Life CrossFit Serres (Μεγάλου Αλεξάνδρου 35, Σέρρες, τκ 62124), διοργανώνει διήμερο σεμινάριο 10 ωρών, άρσης βαρών υψηλού επιπέδου στις 2 και 3 Απριλίου 2016. Το Train For Life Serres, εξασφάλισε εισηγητή τον γνωστό προπονητή Χρόνη Τραστόγιαννο, ο οποίος είναι πιστοποιημένος προπονητής στην Άρση Βαρών και στο Powerlifting, καθώς επίσης και εκπαιδευτής 1ου επιπέδου στο Kettlebell Sport. Έχει διετελέσει διεθνής αθλητής στην άρση βαρών (επί σειρά ετών πρωταθλητής Ελλάδας, 3η νίκη σε Παγκόσμιους αγώνες), είναι πρόεδρος του Ελληνικού Σωματείου Δυναμικού Τριάθλου ένας από τους λίγους επιστήμονες που του έχει απονεμηθεί από τη ΔΟΕ το Prince De Merode Award. Έχει μεταπτυχιακό στις επιστήμες της αγωγής και είναι weightlifting head coach στο TheCore CrossFit Box που εδρεύει στο Περιστέρι.

Στο σεμινάριο αυτό θα διδαχθεί η άρση βαρών κυρίως της Σοβιετική σχολής, καθώς επίσης και οι πιο σύγχρονες μέθοδοι ενδυνάμωσης. Πιο συγκεκριμένα, θα αναλυθούν οι ασκήσεις: a)Olympic style back squat, Powerlifting low bar squat, front sqaut, overhead squat με hip drive. b) Snatch και προασκήσεις του c) Clean και προασκήσεις του d) Push Press, Jerk , Split Jerk, Pause Jerk, Snatch balance, e) συδιασμοί των παραπάνω με το westside barbell training system.
Θα παρουσιαστεί η ειδική διδακτική μεθοδολογία, που έχει αναπτύξει ο Χρόνης Τραστόγιαννος, η οποία διευκολύνει την αποτελεσματική εκμάθηση των Ολυμπιακών άρσεων.

Προσκεκλημένοι αθλητές
Στο σεμινάριο θα παρευρεθούν εν ενεργία διακεκριμένοι αθλητές της εθνικής ομάδας άρσης βαρών, του Strongman και του Powerlifting οι οποίοι θα βοηθήσουν στο τεχνικό/πρακτικό μέρος του σεμιναρίου και θα δείτε επίδειξη τεχνικής από αυτούς μιας και είναι από τους κορυφαίους στην Ελλάδα στο είδος τους. Πιο συγκεκριμένα θα παρευρεθούν:
Κωνσταντίνος Τρυφινόπουλος (CF Revolution): Είναι ο πρώτος Έλληνας αθλητής που αγωνίστηκε σε διεθνή αγώνα strongman στην Ουγγαρία και την Ρουμανία αντίστοιχα όπου πηρε την πρώτη θεση στην κατηγορία masters. Είναι μέλος του Δ.Σ του Ελληνικού Σωματείου Δυναμικού Τριάθλου και πιστοποιημένος προπονητής του Powerlifting.
Χρήστος Σαλτσίδης (CF Revolution): Πρωταθλητής και αθλητής της Εθνικής ομάδας της άρσης βαρών με πολλές διακρίσεις, ενδεικτικά να αναφέρουμε την 8η Ευρωπαϊκή θέση και 12η Παγκόσμια!
Στάθης Στρουμπής: Πρωταθλητής και αθλητής της Εθνικής ομάδας της άρσης βαρών με πολλές διακρίσεις. Ενδεικτικά να αναφέρουμε 2η θέση σε Πανευρωπαϊκό Εφήβων, 4ος Μεσογειονίκης και 9ος σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα παίδων.

Στόχοι σεμιναρίου:
• Να μάθετε με σωστό και εύκολο τρόπο την τεχνική των Ολυμπιακών άρσεων
• Να αυξήσετε την ικανότητα να παράγετε περισσότερο έργο στο CrossFit
• Να βελτιώσετε το λειτουργικό έλεγχο του σώματός σας.
• Να μάθετε πως μετράμε τις αναλογίες του σώματός μας, σε ποια βασική κατηγορία ανήκετε και ποια παραλλαγή της τεχνικής σας ταιριάζει.

Σε ποιους απευθύνεται:
• Σε αθλητές του crossfit που θέλουν να αποκτήσουν καλή τεχνική
• Σε προπονητές / Personal trainers που χρησιμοποιούν τις Ολυμπιακές άρσεις
• Σε όσους αγαπούν την άρση βαρών
• Σε επιστήμονες /φοιτητές που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου:
Σάββατο 2 Απριλίου: 14:00- 20:00
Κυριακή 3 Απριλίου: 10:00-14:00

Κόστος σεμιναρίου:
-Κόστος 140 ευρώ
-Σε όσους δηλώσουν συμμετοχής έως και 4/3/2016 έκπτωση 50% (κόστος: 70 ευρώ)
-Σε όσους είναι γραμμένοι στα Boxes που είναι υποστηρικτές το κόστος είναι 60 ευρώ.

Δηλώσεις συμμετοχής
Θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στα τηλέφωνα επικοινωνίας του Train For Life CrossFit Serres: 23210-54540 , 6948242838 και ώρες επικοινωνίας Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 -14:00 και 17:00 – 22:00

-Θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.
-Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης
-Θα δοθούν έντυπες σημειώσεις
-Θα πρέπει να φέρετε αθλητική ένδυση ώστε να μπορείτε να εκτελέσετε τις ασκήσεις
-Θα αξιολογήσετε το σεμινάριο συμπληρώνοντας ανώνυμα ερωτηματολόγιο

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε
-την εταιρία αρτοποιΐας-ζαχαροπλαστικής, ΓΑΤΙΔΗΣ FRESH που θα διανέμει δωρεάν σάντουιτς και νερά στους συμμετέχοντες (http://www.gatidis.gr)
-τους χορηγούς επικοινωνίας TheBoxNews, Ufight, Bodybuilding.gr, Xbody, που πρόβαλαν το σεμινάριο στους δικτυακούς τους τόπους.
-Τα Boxes: TheCore CrossFit, CrossFit Corfu, Station Box 92, CrossFit Factory Arta, Crossfit Revolution, για τη συνεργασία και την υποστήριξη του σεμιναρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 4 =