6-8 εβδομάδες έξω η Sara Sigmundsdottir εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού.

0
1452
Ragnhei?ur Sara Sigmundsdottir

«Ο καθένας έχει ένα σχέδιο μέχρι να χτυπηθεί από γροθιά στο πρόσωπο»- Mike Tyson

Ήρθα αντιμέτωπη με μια μεγάλη πρόκληση αυτή την εβδομάδα. Είχα έναν πόνο στον ώμο από τα Games. Τις τελευταίες εβδομάδες ο πόνος άρχισε να αυξάνεται και σκέφτηκα ότι θα είναι επειδή έκανα ένα break και η ένταση τώρα στη προπόνηση έχει αυξηθεί. Την τελευταία εβδομάδα κάτι συνέβη κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Δεν πίστεψα ότι είναι κάτι σοβαρό αλλά καθώς περνούσαν οι μέρες ο πόνος χειροτέρευε και στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας έγινε αφόρητος.

Το σχέδιο έλεγε να πάω από την Αυστραλία(CrossFit Invitational) στο Άμπου Ντάμπι και να προπονηθώ εκεί μέχρι την έναρξη του Dubai Fitness Championship. Όμως αποφάσισα να επιστρέψω στη πατρίδα μου, να με εξετάσει ο γιατρός μου  και ο φυσιοθεραπευτής μου.

Μετά από μια σειρά από ακτινογραφίες και μαγνητικές τομογραφίες διαπιστώθηκε ότι ένα μου πλευρό έχει σπάσει. Ο πόνος ήταν τόσο αφόρητος γιατί οι μύες που προστατεύουν το πλευρό χτυπούσαν μια δέσμη νεύρων κάνοντας αδύνατο ακόμη και να αναπνεύσω. Αυτό είναι ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσω και ξεκίνησα καθώς σήμερα νιώθω καλύτερα καταφέρνοντας να φορέσω τη φόρμα και τις κάλτσες μου.

Δυστυχώς η κατάσταση αλλάζει τα πλάνα μου, δεν θα συμμετάσχω στο Dubai και θα χρειαστώ ένα διάστημα 6-8 εβδομάδων για να επιστρέψω.

«Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη που έχω λάβει και γι’ αυτό θα επιστρέψω πιο δυνατή από ποτέ.»

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + 19 =