5 πράγματα που οι αρχάριοι πρέπει να γνωρίζουν πριν ξεκινήσουν CrossFit.

0
5142

tampakos-d-ball

Πιθανότατα έχετε δει ανθρώπους που ζουν και αναπνέουν για το CrossFit, το WOD, τρώγοντας Paleo και δουλεύοντας σκληρά σε ένα Box. Θα μπορούσαν να είναι σχεδόν όλοι γύρω σου. Λοιπόν, είμαι σίγουρος ότι θα το ξέρατε επειδή οι περισσότεροι Crossfitters μιλούν συνεχώς για το CrossFit.

Το CrossFit μπορεί να είναι πολύ εκφοβιστικό για τους ανθρώπους στην αρχή και αυτό είναι εντάξει, συμβαίνει σε όλους. Μπορεί να οφείλεται στα βάρη που πέφτουν ή τη δυνατή μουσική. Ωστόσο, μόλις συμμετάσχετε, θα συναντήσετε τους ωραιότερους ανθρώπους του κόσμου που ενδιαφέρονται πραγματικά να σας βοηθήσουν να γίνετε καλύτεροι και να βελτιωθείτε. Αυτή η αίσθηση της κοινότητας είναι αυτό που κρατά τους ανθρώπους να επιστρέφουν και να προσελκύουν τόσους πολλούς νέους ανθρώπους. Υπάρχει πάντα κάποιος πρόθυμος να βοηθήσει!

Μόλις συμμετάσχετε, δεν ρίχνεστε απλά στην προπόνηση, πιθανότατα θα ξεκινήσετε με μια τάξη εισαγωγής που οδηγεί σε ένα πρόγραμμα “on-ramp”. Αυτό το πρόγραμμα “on-ramp” έχει σχεδιαστεί για να σας διευκολύνει στις κινήσεις για να τις μάθετε εκτελώντας τες με τον δικό σας ρυθμό. Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε αρκετά άνετα για να συμμετάσχετε στη συνέχεια με τους υπόλοιπους ανθρώπους στις προχωρημένες τάξεις. Κάθε Box είναι διαφορετικό, αλλά γενικά θα χρειαστείτε περίπου 6 εβδομάδες για να το ολοκληρώσετε πριν προχωρήσετε.

Αλλά πριν απολαύσετε τη ζωή στο CrossFit, παρακάτω είναι 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε ως αρχάριοι πριν από την είσοδό σας στο CrossFit:

  1. Κάντε πολλές έρευνες.

Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά Box που ανοίγουν, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να ερευνάτε για κάθε ένα από αυτά πριν επιλέξετε ένα. Καθένα από αυτά έχει τις δικές του τιμές, οπότε αν αυτό είναι ένας παράγοντας, βεβαιωθείτε ότι το εξετάσατε. Δημιουργήστε ένα Excel, ένα υπολογιστικό φύλλο αν χρειαστεί!

  1. Κάντε το δοκιμαστικό μάθημα πριν δεσμευθείτε.

Μπορείτε να πάτε για το δοκιμαστικό μάθημα και να μην το απολαύσατε όσο θα ελπίζατε και αυτό είναι εντάξει! Μπορείτε απλά να δοκιμάσετε το επόμενο για να δείτε αν αυτό είναι το κατάλληλο για εσάς. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να πληρώσετε τη συνδρομή των 70 ευρώ και να μην το απολαύσετε. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να κάνετε drop-ins. Μερικές φορές αυτές οι τάξεις περιορίζονται από ανθρώπους που κάνουν CrossFit εδώ και αρκετό καιρό. Απλά φροντίστε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα για να δείτε τι λέει πριν μπείτε σε μια τέτοια τάξη.

  1. Είναι κατάλληλο για σας;

Εάν σας ενθαρρύνουν άνθρωποι, σας επαινούν και μερικές φορές ουρλιάζουν για εσάς για να συνεχίσετε, αυτό το Box είναι το ιδανικό μέρος για εσάς! Εάν είστε περισσότερο αθλητικός και έχετε τον απαιτούμενο εξοπλισμό, υπάρχει πάντα η επιλογή να ακολουθήσετε τον δικό σας προγραμματισμό και να μην εγγραφείτε σε ένα γυμναστήριο. Προσωπική προτίμηση!

  1. Κάντε μερικές προπονήσεις πριν την ένταξή σας.

Παρόλο που είναι απολύτως αποδεκτό να εγγραφείτε σε ένα Box και να μην έχετε κάνει κάποια σωματική δραστηριότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να είναι πιο εύκολο για εσάς αν έχετε προπονηθεί τουλάχιστον λίγο πριν. Ακόμα κι αν πρόκειται απλώς για τρέξιμο μερικές ημέρες την εβδομάδα, αυτό είναι που θέτει τα θεμέλια για το CrossFit, καθώς πολλά από τα προγράμματα είναι καρδιοαναπνευστικής αντοχής.

  1. Ορίστε τους στόχους σας και τι ακριβώς θέλετε από το CrossFit.

Τι είναι αυτό που θέλετε να κερδίσετε από το CrossFit; Είναι να χάσετε βάρος ή να κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερους μύες; Ίσως είναι να φαίνεστε καλά μέσα σε ένα μπικίνι ή απλώς να αισθάνεστε πιο υγιείς εν γένει. Όποιος και αν είναι ο λόγος, καταλάβετε τον πριν ξεκινήσετε, ώστε να υπάρχει μέτρο σύγκρισης.

Έτσι, για όσους από εσάς, θεωρούν το CrossFit τρομακτικό και ότι είναι μόνο άρση βαρών, η εκτέλεση των παραπάνω σίγουρα θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια καλύτερη νοοτροπία για την ένταξη σε αυτό. Θα κερδίσετε μερικούς πολύτιμους φίλους και θα είστε πιο υγιείς γενικά. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να θέλετε;

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 10 =