5 Αρνητικές Σκέψεις που πρέπει να σταματήσετε αμέσως!

0
1084

Το fitness είναι κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο. Υπάρχουν νέες ασκήσεις που πρέπει να μάθετε, νέα όρια που πρέπει να ξεπεράσετε και πιθανώς μια αλλαγή στη διατροφή και τον τρόπο ζωής γενικότερα.

Ξέρετε όμως τι το κάνει πιο δύσκολο; Εσείς!

Οι αρνητικές σκέψεις σας εμποδίζουν να επιτύχετε τους στόχους σας και αυτό πρέπει να το αλλάξετε αν θέλετε να πετύχετε. Όμως…Γνωρίζετε ότι κάνετε αρνητικές σκέψεις;

Παρακάτω θα διαβάσετε 5 αρνητικές σκέψεις που κάνετε και πρέπει να σταματήσετε αμέσως:

  1. Όλοι θα γελάνε μαζί μου.

Δεν θα το κάνουν. Είναι εγγυημένο και 100% σίγουρο ότι τα άλλα μέλη του γυμναστηρίου δε θα γελάσουν μαζί σας. Ο καθένας επικεντρώνεται στους δικούς του στόχους, την πρόοδο και την προπόνηση και δεν κοιτάζει τι κάνετε εσείς και σίγουρα δεν θα σας κρίνει. Βέβαια υπάρχουν γυμναστήρια που έχουν τις κλίκες τους, αλλά αυτό είναι εξαίρεση και δεν είναι ο τρόπος που θα συμπεριφερθούν κάποιοι σε εσάς.

  1. Δεν είμαι αρκετά Fit για να πάω γυμναστήριο.

Που είστε κατάλληλοι να βρίσκεστε; Στον καναπέ? Ο καθένας ξεκινάει από κάπου και για κάθε ένα από τα μέλη του γυμναστηρίου υπήρχε η πρώτη φορά. Στην πραγματικότητα, κάθε επαγγελματίας αθλητής στον κόσμο είχε την εμπειρία της πρώτης ημέρας στο CrossFit. Φανταστείτε το μέλλον σας, τον Fit εαυτό σας και κάντε το σκέψη σας. Το ταξίδι σας μόλις αρχίζει, οπότε συνεχίστε, σκεφτείτε τα τελικά σας αποτελέσματα και σταματήστε αυτή την αρνητική σκέψη.

  1. Δεν ξέρω να κάνω τίποτα.

Φυσικά και δεν κάνετε γιατί είστε νέοι στο χώρο! Πιστεύετε ότι περιμένει κανείς από εσάς την πρώτη ημέρα να σταθείτε δίπλα στους προχωρημένους αθλητές-ασκούμενους του γυμναστηρίου; Οι περισσότερες ασκήσεις στο CrossFit μπορεί να είναι εκφοβιστικές – ειδικά όταν βλέπετε τους έμπειρους αθλητές να τις εκτελούν τόσο εύκολα. Σε κάθε CrossFit Box οι προπονητές είναι πάντα σε ετοιμότητα για να σας βοηθήσουν να μάθετε τις κινήσεις και να αισθανθείτε άνετα στο νέο σας περιβάλλον. Αν είστε ακόμα λίγο νευρικός, ρωτήστε έναν από τους προπονητές, αλλά εξαλείψτε την αρνητική αυτή σκέψη τώρα!

  1. Είμαι πολύ χοντρός για να πάω στο γυμναστήριο.

Εάν αυτή είναι η αρνητική σας σκέψη, στη συνέχεια σταματήστε και σκεφτείτε για ένα δευτερόλεπτο πόσο τρελό ακούγεται. Είστε πάρα πολύ χοντρός για να πάτε στο γυμναστήριο; Γιατί νομίζετε ότι υπάρχουν τα γυμναστήρια; Είναι κατασκευασμένα για τη βελτίωση του εαυτού μας διανοητικά και σωματικά. Δεν υπάρχει το “πάρα πολύ χοντρός”. Στην πραγματικότητα, όσο πιο παχύς/ιά είστε τώρα, τόσο μεγαλύτερη πρόοδο θα δείτε στους πρώτους 12 μήνες της προπόνησης σας (εφόσον είστε συνεπείς). Κάθε επιπλέον κιλό που χάνεται είναι ένα βήμα στο δρόμο για το ταξίδι σας στο Fitness και είναι ένα ταξίδι που θα το απολαύσετε!

  1. Η άσκηση δεν λειτουργεί σε εμένα.

Ίσως δοκιμάσατε την άσκηση για λίγο και δεν σας έδωσε τα αποτελέσματα που θέλετε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η άσκηση δεν λειτουργεί για σας. Φυσικά και η άσκηση λειτουργεί για σας! Θυμηθείτε ότι δουλεύετε για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και μια πιο καλή νοοτροπία που περιλαμβάνει άσκηση, δίαιτα και θετική ενέργεια. Μην αισθάνεστε απογοητευμένοι από τις προηγούμενες προσπάθειές σας, απλά αποφασίστε να επιστρέψετε και να σπάσετε το επόμενο WOD που θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Το CrossFit Box είναι μια συμπαγής κοινότητα ομοειδών μελών. Ενδιαφέρεται ο ένας για τον άλλον και δίνει κίνητρο ο ένας στον άλλον για να πετύχει. Ίσως δεν πετύχατε στο παρελθόν επειδή δεν είχατε τα κατάλληλα κίνητρα, αλλά αυτό τώρα πρόκειται να αλλάξει.

Σταματήστε αυτές τις πέντε αρνητικές σκέψεις και να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε πολύ μεγαλύτερα βήματα στο ταξίδι σας στο Fitness. Ξεκινήστε τώρα κάνοντας μια επίσκεψη σε ένα CrossFit Box για μια δωρεάν συνεδρία..Στο CrossFit δεν επιτρέπονται αρνητικές σκέψεις!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + nineteen =