12 σημάδια που αποδεικνύουν με βεβαιότητα ότι είστε ένα CrossFit Junkie

0
2333

Η εξέλιξη του fitness έχει φέρει το CrossFit στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας έχοντας πολλούς λάτρεις αλλά και πολλούς σκεπτικιστές. Ανεξάρτητα από τη γενική άποψη σχετικά με το CrossFit, οι ενέργειες, οι στάσεις και οι επιλογές ένδυσης σίγουρα καθιστούν τους CrossFitters αναγνωρίσιμους από μεγάλη απόσταση. Άραγε είστε ένας από αυτούς;

Παρακάτω θα διαβάσετε 12 χαρακτηριστικά που επιβεβαιώνουν ότι είστε πραγματικά ένα CrossFit Junkie:

1. Πίνετε τα πάντα σε ένα shaker.

Νερό, πρωτεΐνη, χυμός πορτοκαλιού, ακόμη και τη μπύρα. Απλά κυκλοφορείς παντού με ένα shaker.

2. Τα handstand και τα pistols είναι το νέο σας χαμόγελο.

Δεν μπορείτε να ελέγξετε την παρόρμηση σας να στέκεστε ανάποδα ή να κάνετε Squat στο ένα πόδι παντού και πάντα. Είναι πλέον η φυσική σας αντίδρασή όταν κάποιος τραβάει με μια κάμερα ή ένα smartphone.

3. Διαφωνείτε πάντα με αυτούς που πηγαίνουν σε Globo Gyms.

Όταν κάποιος αναφέρει το CrossFit και κάποιοι τον κοροϊδεύουν, υποστηρίζοντας ότι ασκήσεις όπως αυτές ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να είναι καλές για σένα και πιθανόν να προκαλέσουν τραυματισμό είναι πάντα απέναντι σου.

4. Τα ρούχα προπόνησής σας είναι κυρίως Reebok, Nike και Rogue.

Τα ρούχα προπόνησης που εξυπηρετούν τους εθισμένους στο CrossFit είναι κάπως περιορισμένα. Αυτά τα ρούχα σχεδιάζονται για ένα σωστό εύρος κίνησης, για την υπερβολική εφίδρωση, και για ασκήσεις όπως η αναρρίχηση σχοινιών. Ως εκ τούτου, το budget σας το ξοδεύετε για θεαματικά παπούτσια και για χρωματιστά σορτς.

5. Περιγράφετε την ημέρα σας με ακρωνύμα όπως WOD, OHS, HSPU και DU.

Οι CrossFitters έχουν τη δική τους γλώσσα και λεξιλόγιο. Οι άνθρωποι γύρω σε κοιτούν λες και μιλάς άλλη γλώσσα. Πολλές φορές πιάνετε τον εαυτό σας να γράφει ακρώνυμα και συντομογραφίες έξω από το γυμναστήριο.

6. Οι ημέρες ξεκούρασης σας προκαλούν άγχος.

Ξέρετε ότι τις χρειάζεστε αλλά αρνείστε να το δεχτείτε. Είτε είναι ο φόβος του να χάσετε την ευκαιρία να βελτιωθείτε ή η λαχτάρα για προπόνηση, οι ημέρες μακριά από το Box σας αγχώνει! Εσείς, φίλοι μου, είστε αυτό που αποκαλούν “εξαρτημένοι”.

7. Τα post στο Facebook και στο Instagram περιστρέφονται γύρω από τα προσωπικά σας ρεκόρ και τις διατροφικές σας συνήθειες.

Ενώ όλοι οι άλλοι δημοσιεύουν φωτογραφίες αρραβώνων, φωτογραφίες με μωρά, τις γάτες τους κ.α εσείς ποστάρετε βίντεο με PR στο αρασέ παίρνοντας αμέτρητα “Likes”. Αυτό μπορεί να ενοχλεί τους φίλους σας που δεν είναι crossfitters ή τους bodybuilders, αλλά δεν σας νοιάζει καθόλου.

8. Ο πίνακας διαμορφώνει τη διάθεσή σας.

Μπορείτε να εκτελέσετε το WOD ή θα κολλήσετε; Κάθε αδυναμία σας εκτίθεται στο ρολόι. Ποτέ δεν πιστεύατε οτι ένα τριτογενές αντικείμενο σαν τον λευκό πίνακα θα μπορούσε να επηρεάσει  την καθημερινή σας διαθέση, αλλά ο λευκός πίνακας είναι η σωτηρία σας.

9. Έχετε ένα κατοικίδιο ζώο που το ονομάζεται Fran, Annie, ή Snatch.

Ένα κατοικίδιο που το ονομάζετε με ένα από τα “κορίτσια” του CrossFit ή με μια κίνηση της Άρσης Βαρών είναι ο απόλυτος λόγος του οτι είσαι εξαρτημένος με το CrossFit

10. Ο ελεύθερος χρόνος σας έχει αντικατασταθεί από δραστηριότητες που σχετίζονται με το CrossFit.

Handstand στο σπίτι, ανάγνωση βιβλίων fitness, βίντεο στο YouTube με άρσεις και δεξιότητες συνήθως καταλαμβάνουν τον ελεύθερο σας χρόνο.

11. Οι Κάλτσες Stance είναι όλος σας ο κόσμος.

Στο σπίτι, στο γραφείο, οι αθλητικες κάλτσες stance , σύμφωνα με εσάς, είναι αποδεκτές οπουδήποτε και παντού. 

12. Πιάνετε τα πάντα με hook grip.

Τις χειρολαβές στο μετρό, τη τσάντα προπόνησης, τα ψώνια σας, το παγωτό χωνάκι, οτιδήποτε μπορεί να κρατηθεί, το πιάνετε με hook grip.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 1 =