ΤΟ LEGION RUN ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

0
2548

ΤΟ LEGION RUN ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ, ΠΙΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ, ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Για πρώτη φορά, τόσο κοντά στην Αθήνα, το LEGION RUN έρχεται στις 15 Οκτωβρίου στον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου, για να γίνει μια από τις πιο έντονες και διασκεδαστικές εμπειρίες που είχαμε ποτέ.

Πρόκειται για μια διαδρομή-στίβο μάχης 5 χιλιομέτρων, στην οποία έχουν τοποθετηθεί 21 συνολικά εμπόδια τα οποία για να ξεπεραστούν θα χρειαστεί δύναμη, εφευρετικότητα αλλά και συνεργασία, προκειμένου όσοι συμμετέχουν να φτάσουν στον τερματισμό. Μπορούν να συμμετέχουν όλοι χωρίς εξαιρέσεις, ανεξαρτήτως εμπειρίας, φυσικής κατάστασης και σωματικής ικανότητας καθώς η διαδρομή έχει σχεδιαστεί για να μπορέσουν όλοι να βοηθήσουν και να βοηθηθούν. Κάθε εμπόδιο και κάθε δυσκολία ξεπερνώνται όταν όλοι δρουν σαν μια γροθιά. Σαν Λεγεώνα!

Η  «τρέλα» με το Legion Run ξεκίνησε από λίγα μόλις χρόνια, τα οποία όμως ήταν αρκετά προκειμένου το «Legion» να γίνει ένα διεθνές φαινόμενο και να διοργανώνεται από την Πολωνία, τη Λιθουανία και την Ιταλία, μέχρι την Ουκρανία, την Ουγγαρία, την Κύπρο και το Ισραήλ.

Δεν είναι αγώνας, γιατί δεν έχει καμία σημασία ποιος θα κάνει τον καλύτερο χρόνο. Αυτό που μετράει είναι να δοκιμάζεις τον εαυτό σου στις προκλήσεις και να περάσεις καλά με τους φίλους ή και τους συναδέλφους σου. Είναι καθαρή, αυθεντική και ανόθευτη διασκέδαση για «μεγάλα παιδιά». Γιατί αν το καλοσκεφτείς κάθε πότε σου δίνεται η ευκαιρία να σκαρφαλώνεις και να υπερπηδάς εμπόδια ή να σέρνεσαι μέσα σε λασπωμένα χαντάκια όπως μπορεί να έκανες όταν ήσουν μικρός;

Η πρόκληση αυτή τη χρονιά θα είναι πολύ μεγαλύτερη, αφού το Legion Run της Αθήνας, θα είναι μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό από ποτέ με περισσότερα και πιο ευφάνταστα εμπόδια αλλά και τον… μπαμπά όλων των προκλήσεων. Το επιβλητικό COLOSSUS 2.0. Ένα εμπόδιο στο οποίο οι συμμετέχοντες θα πρέπει να σκαρφαλώσουν σε ύψος 5 μέτρων και από την άλλη πλευρά να γλιστρήσουν σε μια θεαματική νεροτσουλήθρα 6 μέτρων για να καταλήξουν σε έναν λάκο γεμάτο λάσπη. Μπορεί να ακούγεται δύσκολο (γιατί είναι) αλλά πάντα θα υπάρχει ένα τεντωμένο χέρι για να σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις.

Στον εξαιρετικό στίβο του Ιππόδρομου στο Μαρκόπουλο, οι συμμετέχοντες, γυναίκες και άνδρες, θα έχουν την ευκαιρία στις 15 Οκτωβρίου, να «γράψουν» μια από τις ωραιότερες αναμνήσεις τους αλλά και να γιορτάσουν τον τερματισμό τους με ένα ποτήρι παγωμένη μπύρα, που μαζί με την εμπειρία, είναι τα μεγάλα έπαθλα για τη συμμετοχή τους. Ένα food court, ένα ζωντανό DJ set και αρκετές παράλληλες ενέργειες είναι επίσης όλα εκείνα που θα συνθέσουν ένα σκηνικό γιορτής στο Legion Run Athens 2017.

Κλείνοντας, θα πρέπει να επισημάνουμε το οξύμωρο της υπόθεσης. Παρότι οι δεκάδες χιλιάδες συμμετέχοντες στα Legion Run ανά τον κόσμο, τρέχουν, βάζουν δύναμη, περνούν δύσκολα εμπόδια και λερώνονται, στο τέλος το λατρεύουν και μιλούν για μια από τις δυνατότερες εμπειρίες της ζωής τους. Πως γίνεται αυτό;

Ο μόνος τρόπος να μάθει κανείς είναι ένας. Να το ζήσει!

Κλείστε τη συμμετοχή σας στο Legion Run Athens μέσα από το http://legionrun.com/el/ και το http://bit.ly/LegionRunAthens

Το Legion Run Athens διοργανώνεται από την XCUBED| The Sports Marketing and Brand Activation Agency.

WE ARE LEGION!

#LegionRunAthens #WeAreLegion

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

six − 2 =