10 λόγοι για να μην χάσεις το φετινό Centaurian Fit-TEST Competition.

0
2727

1. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται event σε 2 Ολυμπιακές εγκαταστάσεις ταυτόχρονα, στο κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας Βόλου και το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

2. Όπως και πέρσι, έτσι φέτος θα υπάρξει στίβος εμποδίων, βέβαια με μία βασική διαφορά! Το update μας λέγεται 5.11 tactical.no80511. Ένας νέος στίβος «μάχης» σε περιμένει.

3. Η κάθε κατηγορία είναι προσεκτικά μελετημένη και ακολουθούνται τα ανάλογα standards. Καθένας που το επιθυμεί να μπορεί να λάβει μέρος, ζώντας μια μοναδική εμπειρία, ενώ παράλληλα ο πιο πλήρης αθλητής της κάθε κατηγορίας πρέπει να αναδειχθεί χωρίς να έχει αδικηθεί κανείς.

4. Βόλος! Αγαπημένος αλλά και βολικός προορισμός καθώς βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας, συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα! Ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει ο αγωνιστικός σου προγραμματισμός και να ξεκινήσει το καλοκαίρι σου.

5. Οι χορηγοί μας σε περιμένουν με περίπτερα που θα σε κρατήσουν στο στάδιο χωρίς να σου λείψει τίποτα, από ένδυση, εξοπλισμό γυμναστηρίου, μέχρι και διατροφή! Σε περιμένουν διάφορες εκπλήξεις και δώρα για να ευχαριστηθείς την βόλτα σου στις εγκαταστάσεις των αγώνων!

6. Κυρίαρχος σκοπός του event είναι να γίνει θεσμός, τόσο για την πόλη μας όσο και για όλους εμάς που αγαπάμε την φυσική κατάσταση. Πρώτο μας μέλημα είναι πρωτίστως να εξασφαλίσουμε οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί αθλητής και επισκέπτης σε χαμηλές τιμές. Για τον λόγο αυτό, κάθε συμμετέχοντας και συνοδός θα λάβει εκπτωτικά κουπόνια έως και 20% για τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης. Σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο “I travel” σου παρέχουμε την χαμηλότερη δυνατή διαμονή (περισσότερες πληροφορίες για κράτηση δωματίων στο site μας…………)

7. Ένα ολόκληρο box, το box μας, διαμορφώνεται για warm-up area. Σου δίνουμε το «σπίτι» μας να προετοιμαστείς, ενώ η αρένα σε περιμένει στην διπλανή πόρτα.

8. Το timetable, το ακριβές πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί καθώς και τα wod θα ανακοινωθούν σε όλους μέχρι την ημέρα του event. Την προηγουμένη ημέρα μετά το check-in, θα υπάρξει πλήρης ενημέρωση εφ΄όλης της ύλης, ώστε να έχεις αργότερα χρόνο ξεκούρασης αλλά και για βόλτα στα περίπτερα των χορηγών.

9. Δεν θα λείψουν εννοείται και οι εκπλήξεις στα διαλείμματα! Υπερθέαμα που λίγοι έχουν δει! Δεν λέω παραπάνω… Πολλά είπα!

10. Τέλος, τα έπαθλα! Αυτοί οι αγώνες επιδιώκουμε να είναι για σένα μία τεράστια εμπειρία απ΄όλες τις απόψεις! Επιλέξαμε την ανταμοιβή για τον κόπο σου προσεκτικά! Τσέκαρέ τα! Φέτος… διακοπές σε στέλνουμε!
Σε περιμένουμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 − three =