Το Reebok CrossFit Nano 3.0 έφτασε και στην Ελλάδα

0
1748

reebok-crossfit-_Nano_3_0

Εάν έχετε βαρεθεί τα παπούτσια που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια των έντονων CrossFit προπονήσεων σας, τότε το Reebok CrossFit Nano 3.0 είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Η πρώτη γενιά του παπουτσιού Reebok CrossFit Nano, υιοθετήθηκε αμέσως από την CrossFit κοινότητα όταν παρουσιάστηκε το 2011, αλλά σαφώς ανανεωμένη είναι η βελτιωμένη έκδοση του παπουτσιού Reebok CrossFit Nano 3.0,

Οι καινοτομίες

Ένας σημαντικός αριθμός καινοτομιών, κάνουν το Reebok CrossFit Nano 3.0 το πιο ανταγωνιστικό CrossFit παπούτσι.

Το DuraCage πλέγμα από πολυουρεθάνιο, στο πάνω μέρος του παπουτσιού, το οποίο σε συνδυασμό με τη διχτυωτή επένδυση, εξασφαλίζει στο παπούτσι ελαστικότητα, στιβαρότητα, προστασία και χαμηλό βάρος.

Το πάχος και η υφή του πλέγματος διαφέρει κατά μήκος του παπουτσιού έτσι ώστε να προσφέρει ανθεκτικότητα από τη φθορά, επιπλέον ελαστικότητα και καλύτερη πρόσφυση όπου χρειάζεται, με βάση τις κινήσεις του αθλούμενου στο CrossFit.

Σημαντικές αλλαγές και στην εξωτερική σόλα: μεγαλύτερες προεξοχές για καλύτερη πρόσφυση, μικρότερες αυλακώσεις για απομάκρυνση του νερού και του χώματος και ειδικές Metasplit αυλακώσεις για ελαστικότητα του παπουτσιού στην περιοχή κάτω από τα δάχτυλα.

Επιπλέον είναι εφοδιασμένη με την τεχνολογία RopePro η οποία είναι σχεδιασμένη ειδικά για την αναρρίχηση σε σχοινί καθώς προσφέρει καλύτερο κράτημα και πρόσφυση.

Τέλος, ειδικό αφρολέξ στη φτέρνα καθώς και στο πρόσθιο τμήμα του παπουτσιού εξασφαλίζει περισσότερη σταθερότητα και απορρόφηση κραδασμών για απαιτητικές CrossFit ασκήσεις, όπως η αναπήδηση σε κουτιά.

To Reebok CrossFit Nano 3.0 φορέθηκε από κορυφαίους αθλητές μεταξύ των οποίων οι Rich Froning και Samantha Briggs.

Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας και αποκτήστε ένα ζευγάρι Reebok CrossFit Nano 3.0 και κατά 95% (με βάση τα σχόλια όσων τα έχουν φορέσει) θα τα ερωτευθείτε και θα οικοδομήσετε μια μακροχρόνια σχέση μαζί τους.

Αγοράστε τα αγαπημένα σας Reebok CrossFit Nano 3.0  στα καταστήματα:

  • ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 9, ΑΘΗΝΑ. 211-1802774
  • INTERSPORT ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 433 & ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ. 210-6390768
  • INTERSPORT ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ , ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 154. 210-6254160

αλλά και στα εξουσιοδοτημένα CrossFit γυμναστήρια:

  • REEBOK CROSSFIT PRIMAL ΠΕΙΡΑΙΩΣ 17, ΜΟΣΧΑΤΟ, 698 037 0910
  • REEBOK RECOGNIZED CROSSFIT SOUTH FACTORY ΡΟΔΟΠΟΛΕΩΣ 66, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, 694 679 8949
  • REEBOK RECOGNIZED CROSSFIT NORTH ZONE. ΜΟΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΟΥ 7 ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ,  2114070545

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × one =