Το Legion Run έρχεται και στην Ελλάδα

0
253

Στις 14  και 28 Ιουνίου 2014 το Legion Run θα βρίσκεται στη χώρα μας. Πρώτος σταθμός της διοργάνωσης είναι η Αθήνα και δυο εβδομάδες αργότερα ακολουθεί η Θεσσαλονίκη. Ας δούμε όμως τι είναι το Legion Run και πως μπορείτε να εγγραφείτε στους αγώνες.

Τι είναι το Legion Run 

Το Legion Run είναι κάτι περισσότερο από ένα αγώνα ή ένα γεγονός. Είναι μια εμπειρία ζωής. Ο καθένας συμμετέχει για διαφορετικό λόγο, αλλά θα τελειώσουν όλοι το ίδιο, “αλλαγμένοι”.

Αυτό δεν είναι μια κούρσα, δεν θα σας χρονομετρήσουν. Το Legion Run έχει να κάνει με την υπέρβαση προσωπικών προκλήσεων και τη συγκίνηση του να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι μπορείτε να το κάνετε. Αλλά περισσότερο από όλα, είναι για να διασκεδάσετε.

Οι διοργανωτές δεν επινόησαν αυτό το πράγμα, αλλά το έψαξαν πολύ. Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι σε όλη την Αμερική, Μεγάλη Βρετανία και την Αυστραλία έχουν τρέξει αυτά τα προγράμματα και είπαν ότι είναι φανταστική εμπειρία.

Το Legion Run είναι μια διαδρομή 5 χιλιομέτρων με τουλάχιστον 15 εμπόδια παγκόσμιας κλάσης, λάσπη, φωτιά, και συρματοπλέγματα. Η ολοκλήρωση του Legion Run απαιτεί ομαδική εργασία, θάρρος και τη βούληση να σπρώξετε τα όριά σας όσο μακριά όσο ποτέ άλλοτε. Μπορείτε να τρέξετε ατομικά, αλλά και σαν ομάδα! Αυτά τα εμπόδια είναι τεράστια και μια μικρή υποστήριξη είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το τί είναι το Legion Run:

Για  να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφθείτε το επίσημο site της διοργάνωσης www.legionrun.gr . Αυτή τη περίοδο για τη διοργάνωση της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης γίνεται προεγγραφή η οποία είναι εντελώς δωρεάν αλλά  δεν σημαίνει ότι είστε εγγεγραμμένοι, απλά σημαίνει ότι θα είστε οι πρώτοι που θα γνωρίζετε πότε μπορείτε να εγγραφείτε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 4 =