Τίτλοι τέλους για τα Europe CrossFit Regionals 2013

0
1270

Ολοκληρώθηκαν στην Δανία τα Europe CrossFit Regionals 2013.Μια διοργάνωση που αποτελεί την ημιτελική φάση για την ανάδειξη του Fittest Man/Women on Earth.

Στην κατηγορία Individual Men την 1η θέση της διοργάνωσης και το πρώτο εισιτήριο για τα CrossFit Games 2013 κατέκτησε ο Lacee Kovacs με συνολικά 25 βαθμούς ποινής ενώ την 2η θέση κατέκτησε ο πρωταθλητής των CrossFit Games 2009, Mikko Salo με 33 βαθμούς ποινής. Την 3η θέση της διοργάνωσης και το τελευταίο εισιτήριο για τους αγώνες του καλοκαιριού πήρε ο Frederik Aegidius με 54 βαθμούς ποινής, με μόλις ένα λιγότερο από τον Mikko Aronpaa(55) που διεκδικούσε με αξιώσεις την θέση στο βάθρο.

Στην κατηγορία Individual Women την 1η θέση στο βάθρο πήρε το φαβορί της διοργάνωσης Samantha Briggs κερδίζοντας τα 4 από τα 7 event της διοργάνωσης. Στη 2η θέση βρέθηκε η Caroline Fryklund με 30 βαθμούς ποινής και θα συμμετάσχει  στη τελική φάση των CrossFit Games. Την 3η θέση κατέκτησε η Katrin Tanja Davidsdottir που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πήρε την πρόκριση και θα βρεθεί το καλοκαίρι στα Reebok CrossFit Games.

Από ελληνικής πλευράς είχαμε για ακόμη μια φορά διάκριση καθώς η Μαριάννα Τζούρτζεκ κατάφερε να βρεθεί στον τελικό των Regionals Συνολικά στη διοργάνωση πραγματοποίησε μια αξιοθαύμαστη εμφάνιση ανάλογη με εκείνη των Regionals το 2011.Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με το σθένος και το πάθος της και με αποκορύφωμα την κατάκτηση της 10ης θέσης απέδειξε ότι και οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες μπορούν να αντεπεξέλθουν και να διακριθούν σε τέτοιες διοργανώσεις.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × five =