Στην 3η θέση του CrossFit Lowlands Throwdown 2019 ο Γιώργος Καράβης

0
1777

Στην Ολλανδία και στο Sanctioned CrossFit Lowlands Throwdown συμμετείχε αυτό το Σαββατοκύριακο ο Γιώργος Καράβης. Ο Έλληνας αθλητής που είχε προκριθεί μέσω των Online προκριματικών της διοργάνωσης κατάφερε να βρεθεί στο 3ο σκαλί του βάθρου συγκεντρώνοντας 520 βαθμούς σε μια από τις καλύτερες διοργανώσεις στην Ευρώπη. Δεν κατάφερε όμως να πάρει την πρώτη θέση και μαζί την πρόκριση για τα CorssFit Games 2019 που ήταν και ο στόχος του. Παρόλα αυτά πραγματοποιήσε εξαιρετική εμφάνιση σημειώνοντας εκπληκτικές επιδόσεις.

Την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης ο Καράβης ξεκίνησε καταλαμβάνοντας την 3η θέση με επίδοση 5:11.  Στο δεύτερο Event τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά καθώς τερμάτισε στην 35η θέση με χρόνο 3:21(η επίδοση αυτή ίσως να του στέρησε το κάτι παραπάνω στην τελική κατάταξη). Στη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης ο Καράβης μπήκε πολύ δυνατά παίρνοντας την 7η θέση στο Event 3 με χρόνο 7:15 και την 2η θέση στο Event 4 με χρόνο 2:51. Η ημέρα έκλεισε θεαματικά αφού ο Έλληνας αθλητής πήρε την πρώτη του νίκη σε Event με χρόνο 3:03. Στην τελευταία ημέρα της διοργάνωσης ο Καράβης συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει, κατέκτησε την 1η θέση με χρόνο 10:53 στο Event 6 και έδειξε ικανός για πολλα περισσότερα. Στο έβδομο και τελευταίο Event κατάκτησε την 12η θεση με επίδοση 3:22+1:54.

Νικητής της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Αμερικανός Ryan Sowder με 578 βαθμούς, στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Καναδός Cedric Lapointe με 546 βαθμούς και στη τρίτη θέση ο Έλληνας Γιώργος Καράβης με 520 βαθμούς.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο όλη την διοργάνωση του CrossFit Lowlands Throwdown 2019:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen + eleven =