Σεμινάριο: Η άρση βαρών και η εφαρμογή της στην λειτουργική προπόνηση

0
1039

Αύριο 11 Νοεμβρίου 2017 η Daily Nutrition and Fitness διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του FitBox 66(Ροδοπόλεως 66, Ελληνικό) το σεμινάριο “Η άρση βαρών και η εφαρμογή της στην λειτουργική προπόνηση” με εισηγητή τον καταξιωμένο αθλητή και προπονητή Άρσης Βαρών, Κώστα Παπαδόπουλο.

Στόχοι σεμιναρίου

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθέι εντός μίας ημέρας και ο κύριος στόχος του είναι η βελτίωση της τεχνικής ενός αθλητή, η βελτίωση του σε στοχευμένα λάθη πάνω στην άσκηση Επολέ – Ζετέ (Clean and Jerk) καθώς και Αρασέ (Snatch).
Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα αφήσει ικανοποιημένους όλους τους συμμετέχοντες ανεξαρτήτου επιπέδου, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα όσο αφορά το θεωρητικό αλλα και το τεχνικό κομμάτι!

Επίπεδα αθλητών και κατεύθυνση του σεμιναρίου

Όλα τα επίπεδα αθλητών είναι ευπρόσδεκτα, απο αρχάριους που δεν έχουν ποτέ πιάσει μπάρα στα χέρια τους έως και έμπειρους αθλητές. Στόχος μας είναι η βασική εκμάθηση αλλα και η βελτίωση στα σημέια.
Η βάση του σεμιναρίου είναι να φρεσκάρουμε την τεχνική αλλα και να αναλύσουμε την κατέυθυνση της μπάρας καθόλη την διάρκεια της άσκησης!

Η άρση βαρών και η συμβολή της στην λειτουργική άσκηση

Η άρση βαρών επικεντρώνεται σε μία και μόνο επανάληψη η οποία χρειάζεται το μέγιστο της δύναμης, ετσι ωστε να πετύχει την καλύτερή του επίδοση στο 100% του ATP! Το δεύτερο μέρος του σεμιναρίου θα επικεντρωθεί σε τέτοιο βαθμό ετσι ώστε να μπορεί ένας αθλητής να εκτελέσει πολλαπλές επαναλήψεις με ασφαλή τεχνική και μοναδικό τρόπο. Το συγκεκριμένο μέρος επίσης, θα ενώσει όλα τα κομμάτια για την επιτυχή εκτέλεση περισσότερων επαναλήψεων με σωστή ροή και εφαρμογή της τεχνικής!

Κόστος συμμετοχής : 15 ευρώ

Πρόγραμμα

15:30 προσέλευση (αυστηρά)
16:00 – 16:30 Θεωρία και περίληψη σεμιναρίου
16:45 – 18:15 Διδασκαλία / τεχνική Επολέ – Ζετέ (clean n jerk)
18:15 – 18:45 Διάλειμμα
18:45 – 20:15 Διδασκαλία / τεχνική Αρασέ (Snatch)
20:30 – 21:00 Διαδραστική ομιλία
21:15 – 22:00 Ομιλία για την εφαρμογή της άρσης βαρών στη λειτουργική προπόνηση και Short Workout

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two + two =