Σήμερα το σεμινάριο CrossFit Endurance στο CrossFit North Zone

0
675

crossfit-endurance-north-zone

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα διεξαχθεί σήμερα το σεμινάριο CrossFit Endurance.
Μετά από επιθυμία πολλών Ελλήνων CrossFitters και προπονητών το CrossFit North Zone(Μονής Αρκαδίου 7, Γέρακας)  θα φιλοξενήσει το σεμινάριο.

Λίγα λόγια για το CrossFit Endurance:

Το σεμινάριο CrossFit Endurance διαρκεί 2 ημέρες. Θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 8.00 και θα τελειώσει στις 16.00 την Κυριακή. Μέσα από αυτό το 2ήμερο σεμινάριο θα μάθετε πώς να γίνετε ταχύτεροι, ισχυρότεροι, πως θα βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και απόδοση μέσα από τη βελτίωση της μηχανικής λειτουργίας και της κίνησης σας. Θα λάβετε μια σε βάθος εκπαίδευση της μεθοδολογίας του CrossFit Endurance, τρέξιμο, ασκήσεις δεξιοτήτων αλλά και τη δυνατότητα να βιντεοσκοπηθείτε και να αξιολογηθείτε κάθε ημέρα  του σεμιναρίου.

Δεν είναι απαραίτητο να είστε κάτοχος του CrossFit Level 1 Trainer για να το παρακολουθήσετε.

Το CrossFit Endurance είναι ένα σεμινάριο ιδανικό για CrossFit Coaches, για προπονητές Strength & Conditioning αλλά και για αθλητές αντοχής που θέλουν να το παρακολουθήσουν.

Το σεμινάριο γίνεται αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα.

Στο Reebok Recognized CrossFit North Zone θα πραγματοποιηθούν ακόμη δυο σεμινάρια, το  CrossFit Level 1 Certificate Course στις 20-21 Σεπτεμβρίου 2014 και το CrossFit Weightlifting Trainer Course στις 29-30 Νοεμβρίου 2014.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × four =