Πώς να ξεπεράσετε τον φόβο να πάτε σε ένα νέο CrossFit γυμναστήριο.

0
1652

Φανταστείτε την πρώτη σας ημέρα στο σχολείο. Ενώ δεν μπορείτε να θυμηθείτε τις ακριβείς λεπτομέρειες, είναι βέβαιο ότι μπορεί να θυμάστε συναισθήματα όπως άγχος, φόβος, μαζί με πολύ ενθουσιασμό. Για όλους μόλις ξεκινήσουν το ταξίδι τους στο χώρο του Fitness, η είσοδος σε ένα γυμναστήριο μπορεί να προκαλέσει τα ίδια συναισθήματα. Χρειάζεται πολύ θάρρος για πολλούς να μπουν σε ένα γυμναστήριο, πόσο μάλλον σε ένα CrossFit γυμναστήριο. Παρακάτω θα διαβάσετε γρήγορους  τρόπους για να ξεπεράσετε το φόβο σας να μπείτε σε ένα CrossFit γυμναστήριο για πρώτη φορά.

Περάστε και δείτε.

Δεν είναι κακό να σταματήσετε σε ένα γυμναστήριο μόνο και μόνο για να παρακολουθήσετε και να δείτε περί τίνος πρόκειται. Συζητήστε με μερικούς ανθρώπους που περιμένουν να μπουν στην προπόνηση τους ή μόλις τελείωσαν. Συζητήστε με τους ιδιοκτήτες στη ρεσεψιόν και κάντε ερωτήσεις. Την πρώτη φορά που θα επισκεφτείτε τον χώρο δεν είναι απαραίτητο να συμμετάσχετε. Πάρτε το πρόγραμμα του γυμναστηρίου και μερικές πληροφορίες για το σπίτι.

Τοποθετήστε το Πρόγραμμα του Γυμναστηρίου σε θέση που θα το βλέπετε.

Αφού πάρετε το πρόγραμμα του γυμναστηρίου, τοποθετήστε το κάπου που θα το βλέπετε κάθε μέρα. Αυτή είναι μια φυσική υπενθύμιση για να ξεκινήσετε. Επισημάνετε μερικές ημέρες μέσα στην εβδομάδα που θα ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα πάτε. Είναι χρήσιμο να αντιμετωπίζετε την προπόνηση ως μια σημαντική συνάντηση που έχετε στη δουλειά. Βάλτε υπενθύμιση στο ημερολόγιο του τηλεφώνου σας για να έχετε ακόμη μια ειδοποίηση. Με αυτό τον τρόπο κρατάτε τον εαυτό σας υπεύθυνο και συνεπή.

Αγοράστε για τον εαυτό σας μια περιποιημένη αλλαξιά προπόνησης.

Εάν μπορείτε, αγοράστε για τον εαυτό σας ένα νέο t-shirt  προπόνησης ή shorts ή ακόμα και μια ολόκληρη φόρμα προπόνησης. Δεν χρειάζεται να επενδύσετε όλα σας τα χρήματα για να γεμίσετε την  ντουλάπα σας, ακόμη και μόνο ένα ή δύο κομμάτια ρούχων μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στη στάση σας. Το αίσθημα άνεσης και καλλωπισμού  θα σας δώσει επιπλέον αυτοπεποίθηση και κίνητρο για να βγείτε στο χώρο προπόνησης.

Φέρτε ένα φίλο σας.

Δεν μπορούμε πάντα να βασιζόμαστε σε άλλους για να μας τραβήξουν στο γυμναστήριο. Ωστόσο, για την πρώτη σας ομαδική συνάντηση μπορεί να σας βοηθήσει να φέρετε μαζί σας ένα υποστηρικτικό άτομο. Προσκαλέστε έναν φίλο για να δει το γυμναστήριο μαζί σας. Ποιος ξέρει, μπορείτε να καταλήξετε και να εγγραφείτε και να συνεργαστείτε σε τακτική βάση. Τα CrossFit Boxes δημιουργούν καταπληκτικές  κοινότητες ανθρώπων. Όταν έρχεστε στο γυμναστήριο, είναι σχεδόν εγγυημένο ότι θα κάνετε νέους φίλους που θα τους κρατήσετε για μια ζωή.

Απλά μπείτε και δουλέψτε σκληρά.

Πολλοί άνθρωποι είναι νευρικοί όταν είναι να μπουν σε ένα γυμναστήριο ομαδικής γυμναστικής επειδή ανησυχούν ότι θα φαίνονται αδύναμοι ή δεν είναι ιδιαίτερα καλοί. Ο ανταγωνισμός που έχετε είναι με τον εαυτό σας, με κανέναν άλλον. Η πρόοδος σας μόνο φαίνεται με βάση τις προηγούμενες επιδόσεις σας. Αν πηγαίνετε στα ομαδικά μαθήματα σε σταθερή βάση και δουλεύετε σκληρά, θα βελτιωθείτε. Όσο περισσότερο είστε συνεπείς, τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − one =