Προπονήσεις CrossFit στο Kites Guru

0
1567

imageΔωρεάν προπόνηςεις CrossFit από τις 6 έως τις 14 Αυγούςτου σε ένα από τα καλύτερα Spot για Kite στην Ελλάδα από το Team CrossFit Piraeus

ΓΙΑΤΙ CrossFit ΣΤΟ KitesGuru?!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ…
…του Kitesguru ξεκινά πίσω στο 2008, όταν σε αναζήτηση ενός καλού Spot για Kite, η Κατερίνα βρέθηκε στη Βόρεια Εύβοια. Σε μια καταπράσινη τοποθεσία, 2,5 ώρες από την Αθήνα, με φυσική ομορφιά: πυκνά δάση, εντυπωσιακούς καταρράκτες, μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, καλό φαγητό και το πιο σημαντικό, υπέροχες παραλίες με κρυστάλλινα νερά! Οι άνεμοι φροντίζουν να συνδυάζουμε το άθλημα με τη χαλάρωση και τη διασκέδαση!

ΤΟ ΟΡΑΜΑ…
…παραμένει το ίδιο… ένα πραγματικά πανέμορφο μέρος για θαλάσσια σπορ και ειδικά Kite-Surf! Οι καλοκαιρινοί επισκέπτες είναι οι πρωταγωνιστές και θέλουμε να τους δείξουμε το δρόμο! Οι επισκέπτες εκτός από διασκέδαση, σπορ και εκμάθηση θα δημιουργήσουν αναμνήσεις για μια ολόκληρη ζωή.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ…
…το Kite-Surf είναι στη λίστα των αγαπημένων και είναι κάτι παραπάνω από διακοπές: Χαλάρωση και ψυχαγωγία σε ένα πανέμορφο περιβάλλον. Το πρόγραμμά του KitesGuru δίνει στον επισκέπτη μάθηση μέσα από το παιχνίδι και τη συντροφικότητα, και σε συνδυασμό με το αθλητικό πνεύμα ανυψώνει ταυτόχρονα ψυχή και σώμα!

Kite-Surf & CrossFit
Katerina Litsa & Nikolaos A. Valsamakis — στην τοποθεσία Kites Guru.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 4 =