Πιστεύετε ότι το CrossFit δεν είναι για εσάς; Ξανασκεφτείτε το.

0
2187

Ίσως το να είστε στεγνοί, άπαχοι, μια μηχανή του Fitness να είναι ο τελικός σας στόχος. Αλλά δεν είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε για αυτόν τον λόγο.

Ο κόσμος του CrossFit μπορεί να φαίνεται εκφοβιστικός. Μπορεί να είναι εύκολο να σκεφτείτε ότι δεν πρόκειται να ταιριάξετε σε αυτόν τον χώρο εκτός και αν έχετε κοιλιακούς και μπορείτε να σηκώσετε δύο φορές το σωματικό σας βάρος.

Αλλά σας διαβεβαιώνουμε … αυτός θα είναι ο τελικός σας στόχος. Και ο καθένας πρέπει να ξεκινήσει κάπου.

Οι CrossFitters προέρχονται από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Μπορούν να είναι λογιστές, οδηγοί λεωφορείων και καθηγητές σχολείων. Αυτό που έχουν κοινό είναι ο στόχος τους – να γίνουν  ο καλύτερος εαυτός τους.

Εάν αισθάνεστε ότι το CrossFit δεν είναι για σας, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο. Θα σας δείξει πώς αυτή η φιλοσοφία προπόνησης μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να αλλάξετε τη ζωή σας, με ένα βήμα τη κάθε φορά.

Η ιστορία του Tim αποδεικνύει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε CrossFit έχοντας οποιοδήποτε σωματικό βάρος και σε οποιοδήποτε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Αυτό που είναι σημαντικό είναι η αφοσίωση στη προπόνηση σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen + six =