Παρουσίαση του Reebok CrossFit Nano 3.0

0
1263

reebok-crossfit-nano-papoutsi2

Η πρώτη γενιά του παπουτσιού Reebok CrossFit Nano, υιοθετήθηκε αμέσως από την CrossFit κοινότητα όταν παρουσιάστηκε το 2011, αλλά σαφώς ανανεωμένη είναι η βελτιωμένη έκδοση του παπουτσιού Reebok CrossFit Nano 3.0, που παρουσίασε η εταιρία κατά τη διάρκεια των 2013 Reebok CrossFit Games!

Οι καινοτομίες

reebok-crossfit-nano-papoutsi-orig

Ένας σημαντικός αριθμός καινοτομιών, κάνουν το Reebok CrossFit Nano 3.0 το πιο ανταγωνιστικό CrossFit παπούτσι.

Το DuraCage πλέγμα από πολυουρεθάνιο, στο πάνω μέρος του παπουτσιού, το οποίο σε συνδυασμό με τη διχτυωτή επένδυση, εξασφαλίζει στο παπούτσι ελαστικότητα, στιβαρότητα, προστασία και χαμηλό βάρος.

Το πάχος και η υφή του πλέγματος διαφέρει κατά μήκος του παπουτσιού έτσι ώστε να προσφέρει ανθεκτικότητα από τη φθορά, επιπλέον ελαστικότητα και καλύτερη πρόσφυση όπου χρειάζεται, με βάση τις κινήσεις του αθλούμενου στο CrossFit.

Σημαντικές αλλαγές και στην εξωτερική σόλα: μεγαλύτερες προεξοχές για καλύτερη πρόσφυση, μικρότερες αυλακώσεις για απομάκρυνση του νερού και του χώματος και ειδικές Metasplit αυλακώσεις για ελαστικότητα του παπουτσιού στην περιοχή κάτω από τα δάχτυλα.

Επιπλέον είναι εφοδιασμένη με την τεχνολογία RopePro η οποία είναι σχεδιασμένη ειδικά για την αναρρίχηση σε σχοινί καθώς προσφέρει καλύτερο κράτημα και πρόσφυση.

Τέλος, ειδικό αφρολέξ στη φτέρνα καθώς και στο πρόσθιο τμήμα του παπουτσιού εξασφαλίζει περισσότερη σταθερότητα και απορρόφηση κραδασμών για απαιτητικές CrossFit ασκήσεις, όπως η αναπήδηση σε κουτιά.

reebok-crossfit-nano-papoutsi-2

To Reebok CrossFit Nano 3.0 φορέθηκε στα Reebok CrossFit Games 2013 από κορυφαίους αθλητές μεταξύ των οποίων οι φετινοί νικητές Rich Froning και Samantha Briggs. Και οι δύο παγκόσμιοι πρωταθλητές οι οποίοι συνεργάζονται με τη Reebok, κατόρθωσαν να αντικρούσουν τους αντιπάλους τους ύστερα από 12 εξαντλητικούς αγώνες και να στεφθούν νικητές στις 28 Ιουλίου στην Καλιφόρνια,  στους τελικούς των 2013 Reebok CrossFit Games.

Ανακάλυψε τα αγαπημένα σου προϊόντα στο ανανεωμένο site της Reebok και σε εξουσιοδοτημένα γυμναστήρια Reebok CrossFit στην Ελλάδα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − 18 =