Ο απόηχος του 24ωρου workout

0
1895

Το 24ωρο WOD στο Χασάπη του Μοσχάτου στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Ήταν πολλοί οι αθλητές άνδρες και γυναίκες από όλη την Ελλάδα που κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους – σημειώνοντας προσωπικά ρεκόρ – και να αντέξουν την επίπονη δοκιμασία των 24 ωρών. Επιπλέον αρκετός κόσμος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Reebok Crossfit Primal για να παρακολουθήσει τους αγώνες εμψυχώνοντας τους αθλητές.
Από τις 9 το βράδυ της 23ης Δεκεμβρίου και για κάθε μία ώρα έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιούνταν, οι αθλητές εκτελούσαν 1 workout/ώρα. Με την πάροδο του χρόνου η κούραση των αθλητών γινόταν όλο και πιο έντονη, αλλά το σθένος τους παρέμενε αμείωτο. Μετά από 24 workouts, στις 24 Δεκεμβρίου στις 9μ.μ. όταν ολοκληρώθηκαν οι αγώνες , οι αθλητές που ανέβηκαν τελικά στο βάθρο ήταν οι εξής (ανά κατηγορία):
ELITE
1.Μέλλος Γιώργος
(Athens Crossfit South)
2.Ελληνιάδης Δημήτρης
(Reebok Crossfit Primal)
3.Ζαρείφης Γιάννης
(Reebok Crossfit Primal)

 

 

PRO
1.Σέρμπας Κωνσταντίνος
(Reebok Crossfit Primal)
2.Νίκας Γιάννης
(Unbroken Crossfit Agrinio)
3.Κοτσέτας Κωνσταντίνος
(Reebok Crossfit Primal)

 

Ένα μεγάλο Μπράβο σε όλους τους αθλητές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, στους διοργανωτές που φρόντισαν για την καλή διεξαγωγή των αγώνων παρέχοντας τα απαραίτητα αλλά και στην Reebok και στην Progenex που χορήγησαν τα βραβεία στους νικητές!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − eight =