Οι νικητές και τα αποτελέσματα των Military Games 0.17

0
909

podium-military-elite

Το Σαββατοκύριακο20-21 Μαΐου 2017 διοργανώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Athens Lions Box, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι αγώνες Military Games 0.17.

Συνολικά συμμετείχαν 100 αθλητές που διαγωνίστηκαν στις κατηγορίες Elite Men, Scaled Men, Masters Men 35+ και Women Mixed Category.

Νικητές της διοργάνωσης ανά κατηγορία αναδείχθηκαν οι εξής:

Elite Men

 1. Kirsch Maxence
 2. Βαϊούλης Ευρυπίδης
 3. Κοσμίδης Γιώργος

Scaled Men

 1. Kupec Adam
 2. Αφεντούλης Νίκος
 3. Γκούμας Χρήστος

masters35-military

Masters Men 35+

 1. Varady Zsolt
 2. Ξανθόπουλος Δημήτρης
 3. Ηλιάδης Μάριος

podium-military-women

Women Mixed Category

 1. Βαλιάδη Σοφία
 2. Sztupak Regina
 3. Κυρίτση Χριστίνα

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο παρακάτω link

Οι διοργανωτές μετά το τέλος ευχαρίστησαν χορηγούς, αθλητές, θεατές και ανακοίνωσαν και την ημερομηνία διεξαγωγής των Military Games 0.18 με το παρακάτω μήνυμα στη σελίδα των αγώνων στο Facebook:

“Για 2η χρονιά οι αγώνες Military Games 0.17 ολοκληρώθηκαν. Θέλουμε αρχικά να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές μας για την δυναμική τους παρουσία και την προσπάθεια τους.
Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν τους αγώνες, τους χορηγούς μας, τα box και τους προπονητές που ‘υποδέχτηκαν’ αυτον τον νέο θεσμό και στηρίζουν και αυτοί με την σειρά τους αθλητές τους.
Ακόμα ένα μεγάλο ‘Ευχαριστώ’ σε όλο το team των κριτών και της ομάδας μας για την σημαντική και ακούραστη συμμετοχή τους σε όλη την διάρκεια των αγώνων.
Δύο μέρες γεμάτες από ένταση, επιδόσεις ,challenge τελείωσαν σήμερα με 12 νικητές στο βάθρο και την δέσμευση μας για μια ακόμα πιο δυναμική διοργάνωση Military Games 0.18 στις 26 & 27 Μαιου 2018.”

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one + 12 =