Οι ασκήσεις που έχουν εμφανιστεί πάντα στα Open

0
565

Τα CrossFit Open 2018 βρίσκονται όλο και πιο κοντά και επίσημα απομένουν δυο εβδομάδες για την έναρξη τους. Οι χώροι και οι αθλητές που θα φιλοξενηθούν σε αυτούς για τις ζωντανές ανακοινώσεις έχουν ανακοινωθεί, τα Box προετοιμάζονται για αυτό το συναρπαστικό γεγονός και όλοι κάνουν τις προβλέψεις τους για τις ασκήσεις και τα μοτίβα που πιθανόν να δούμε. Αν και τίποτα δεν είναι εγγυημένο και σίγουρο αυτές είναι οι 7 ασκήσεις που εμφανίζονται κάθε χρόνο στα Open:

  1. Double-Unders
  2. Muscle-ups (bar/ring)
  3. Toes-to-bar
  4. Wall balls
  5. Thrusters
  6. Chest-to-bar pull-ups
  7. Snatch (squat/power)

Σημειωτέον επίσης είναι ότι τα Deadlifts και τα Burpees, έκαναν την εμφάνιση τους έξι φορές στα Open ενώ τα Box Jumps και τα Clean (power / squat / dumbbell), άλλες πέντε. Άλλες ασκήσεις, όπως οι θερμίδες στο κωπηλατικό εργόμετρο, τα Overhead Squat, Walking Lunges και τα Push Ups έχουν εμφανιστεί τέσσερις φορές ή λιγότερο.

Ο λόγος που βλέπουμε τις ίδιες ασκήσεις ξανά και ξανά είναι αρκετά λογικός: είναι εύκολο να τυποποιηθούν και να κριθούν. Τα Double Unders για παράδειγμα: Πέρασε το σχοινάκι κάτω από τα πόδια σας δύο φορές; Αν ναι, μετράει. Αν όχι, είναι No-Rep. Παρόμοια ιστορία συμβαίνει με τα Toes-to-Bar, τα οποία είναι μια άσκηση εξίσου αυτονόητη όπως φαίνεται. Είναι κατανοητό ότι το CrossFit θέλει να μείνει μακριά από πιο διφορούμενες ασκήσεις, ειδικά όταν βλέπουμε ήδη αμφισβητήσιμες εκτελέσεις σε ασκήσεις που εμφανίζονται συχνά.

Σας προκαλούν άγχος μερικές από αυτές τις ασκήσεις; Μην αγχώνεστε. Προσπαθήστε να βελτιωθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο στις περισσότερες από τις παραπάνω ασκήσεις και θα παρουσιαστείτε καλύτεροι. Πολλοί προπονητές υποστηρίζουν ότι αν έχετε κατακτήσει και εκτελείται Unbroken ασκήσεις όπως τα Double-Unders, τα Bar-Muscle ups και τα Ring-Muscle-ups τότε θα έχετε πολλές πιθανότητες να επιτύχετε.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο tips για τα Double Unders και τα ring Muscle Ups:

Η ώρα πλησιάζει, αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος. Τελειοποιήστε την τεχνική σας, ελέγξτε τον ρυθμό σας και ποτέ μη ξεχνάτε τι είναι πραγματικά τα Open: Να το διασκεδάσετε!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen + sixteen =