Μπήκαμε στον νέο και ανανεωμένο εκπληκτικό χώρο του πολυσυζητημένου CrossFit South Factory

0
4364

DSC_0222

Σε έναν εξαιρετικό και πλήρως οργανωμένο χώρο μεγέθους 2500 τ.μ το CrossFit South Factory, υποδέχεται τους πιο απαιτητικούς του είδους όσον αφορά το Fitness.

Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να επιλέξεις το CrossFit South Factory ως το Box που θα μεταμορφώσει το σώμα σου και θα σε κάνει να αποκτήσεις την καλύτερη φυσική κατάσταση που είχες ποτέ.

Ο κυριότερος από αυτούς ότι πιστοποιημένοι προπονητές θα σε μυήσουν στα μυστικά του CrossFit ενώ εξειδικευμένοι προπονητές θα σου διδάξουν τα μυστικά της Άρσης Βαρών, της ενόργανης γυμναστικής, των Kettlebell και του κωπηλατικού εργομέτρου.  Ο σημαντικότερος λόγος για να έρθετε εδώ είναι ο επαγγελματισμός, η πείρα αλλά και η προσοχή που δείχνει στον ασκούμενο η προπονητική ομάδα. Μια ομάδα που αποτελείται από τους CrossFit Trainers, Γιώργο Μέλλο, Αδαμαντία Φλώκου, Δημήτρη Μπόντια, Κατερίνα Γκουμάκη και τον Κωνσταντίνο Ρήγα. Επίσης το CrossFit South Factory βρίσκεται σε συνεργασία με τον σύλλογο Άρσης Βαρών «Ευ αγωνίζεσθαι» ενώ τα τμήματα ενόργανης γυμναστικής έχουν επιφορτιστεί οι Γιώργος Χατζηευσταθίου και Βασίλης Τανταλίδης. Στο χώρο του CrossFit South Factory λειτουργούν επίσης τμήματα για παιδιά ενώ γίνονται και συνεδρίες Strongman.

Το εκπληκτικό που συμβαίνει με το CrossFit South Factory και είναι εμφανές με την πρώτη επίσκεψη, είναι ότι έχει δημιουργηθεί μια κοινότητα αθλητών και ένας υγιής ανταγωνισμός μεταξύ τους που βοηθάει τον καθένα να γίνεται καθημερινά καλύτερος.

Το CrossFit South Factory είναι από τα πρώτα συνεργαζόμενα με την CrossFit Inc. γυμναστήρια στο οποίο γίνεται επαγγελματική δουλειά, υψηλών προδιαγραφών και με εξαιρετικά αποτελέσματα. Αν είστε και εσείς ένας από αυτούς που θέλετε να δείτε να αλλάζει η ζωή σας μπορείτε να επισκεφτείτε τον νέο χώρο του South Factory στο Ελληνικό.

CrossFit South Factory

Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 48, Ελληνικό

Website: www.crossfitsouthfactory.gr

Facebook Page: CrossFit South Factory

DSC_0139 DSC_0147 DSC_0156 DSC_0167 DSC_0168 DSC_0171 DSC_0186

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 5 =