ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟ OPEN WORKOUT 13.1

0
822

stefanos-ionnidis-crossfitΤο Open Workout 13.1 ολοκληρώθηκε και όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν ανά τον κόσμο υπέβαλλαν διαδικτυακά στο επίσημο website των αγώνων  τις επιδόσεις τους. Ανάμεσα στους 120.000 συμμετέχοντες υπάρχουν και αρκετοί Έλληνες αθλητές οι οποίοι σημείωσαν αξιοθαύμαστες επιδόσεις.
Την καλύτερη επίδοση από πλευράς Ελλήνων αθλητών στην κατηγορία Individual Men σημείωσε ο Στέφανος Ιωαννίδης με 165 επαναλήψεις ο οποίος βρίσκεται στην 97η θέση στην Ευρώπη. Δεύτερη καλύτερη επίδοση από τον Δημήτρη Βλάχο με 163 επαναλήψεις και 128η θέση και τρίτη από τον Κωνσταντίνο Καραγιώργο με 162 επαναλήψεις και 153η θέση. Πολύ καλή επίδοση και από τους Στέφανο Ραζακιά και Λευτέρη Δαλαμαγκίδη με 160 επαναλήψεις αλλά και από τους Έβαν Τσούρτσουλα και Γιάννη Ρήγα με 155 επαναλήψεις. Τέλος για την κατηγορία των ανδρών να αναφέρουμε και τους Αθανάσιο Κατσούλη, Μιχάλη Μπαμπάνη ,Γιάννη Διώτη, Γιώργο Βορριά, Δημήτρη Καβαλαράκη και Μιχάλη Δελή που σημείωσαν 150 επαναλήψεις έκαστος.
marianna-tzourtzekΣτην κατηγορία Individual Women φανταστική επίδοση σημείωσε η Μαριάννα Τζούρτζεκ η οποία μάλιστα βρίσκεται και στην 8η θέση της κατάταξης στην Ευρώπη με 190 επαναλήψεις αλλά και η Κωνσταντίνα Παληογιάννη με 161 επαναλήψεις και βρίσκεται στην 135η θέση. Αξιοσημείωτη εμφάνιση για την Γεωργία Πλαμαντούρα με 151 επαναλήψεις και για την Πηνελόπη Σταματιάδου με 150 επαναλήψεις.
Μείνετε συντονισμένοι με το theboxnews.gr καθώς κάθε εβδομάδα θα ανακοινώνουμε τις επιδόσεις των Ελλήνων αθλητών σε κάθε Open Workout και την κατάταξή τους στην Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × one =