Η Μις Αμερική Mallory Hagan κάνει Crossfit

0
1657

Η Mallory Hagan στέφθηκε το βράδυ της Κυριακής με το νέο στέμμα, μις Αμερική, και φυσικά πολλοί καλοθελητές προσφέρθηκαν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για την προσφάτως νεοϋορκέζα. Εκτός του ότι βρήκαν όλες τις περιοχές που έχει ζήσει και ότι ο σύντροφος της είναι πολύ περήφανος για αυτήν, η πληροφορία που μας ενδιαφέρει ίσως περισσότερο είναι ότι η Mallory είναι ταγμένη στο sport of  Fitness, το Crossfit!

Η New York Post πήρε συνέντευξη από το σύντροφο της βασίλισσας της ομορφιάς, ο οποίος έιναι ο τραπεζίτης  Charmel Maynard, και αποκάλυψε ότι η Hegan ξεκίνησε την Crossfit προπόνηση όταν ήθελε να βελτιώσει το κορμί της για την πασαρέλα.

«Δεν ήθελε να γίνει skinny, ήθελε να το κάνει με τον σωστό τρόπο: να κάνει αρκετό Crossfit και να τρώει πιο σωστά» δηλώνει ο Maynard.

Το Crossfit γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στους κύκλους των διασήμων, χάρη στην έμφαση του στην κοινότητα και στην αδιαμφισβήτητη αποτελεσματικότητά του. Η Hegan δεν είναι το μόνο δημόσιο πρόσωπο που κάνει Crossfit ανελλιπώς. Διασημότητες όπως ο Brand Pitt και άλλοι πολλοί που θα αποκαλύψουμε εν καιρώ κάνουν Crossfit προπονήσεις για να κρατούν τη φόρμα τους.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen − seven =