Επτά χρυσά μετάλλια, κατέκτησαν οι διεθνείς μας στο Μεσογειακό κύπελλο Δυναμικού Τριάθλου

0
1431

eikona1

Ακόμα μία επιτυχία για τον Ελληνικό αθλητισμό που κρατά ψηλά το κύρος της χώρας μας διεθνώς.

Επτά χρυσά μετάλλια,  κατέκτησαν οι διεθνείς μας στο  Μεσογειακό κύπελλο Δυναμικού Τριάθλου

Εντυπωσιακή παρουσία με επτά χρυσά μετάλλια  για την Ελληνική αποστολή που αγωνίστηκε στο GPA OPEN Mediterranean  Championship, που διεξήχθη στις 30 Ιουλίου 2015 στην πόλη Petach Tikva του Ισραήλ.

Η επιτυχία αυτή προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση και χαρά για τον Ελληνισμό. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και φόρτισης, Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος Γ, υποδέχτηκε επίσημα με τιμές τους αθλητές, για να τους συγχαρεί για το κατόρθωμά τους. Οι στιγμές που ακολούθησαν δε περιγράφονται με λόγια. Η επίσημη υποδοχή, η φιλοξενία και η ξενάγηση από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων είναι ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής.

Το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου, θα ήθελε να ευχαριστήσει,  το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, αφού στη δύσκολη αυτή περίοδο για όλους μας, πρόσφερε δωρεάν διαμονή, διατροφή , μεταφορά, αλλά κυρίως ψυχολογική ανάταση στα μέλη της αποστολής. Η φιλοξενία τους, μας υπενθύμισε ότι η κρίση είναι μόνο οικονομική και όχι αξιών, αφού το σημαντικότερο που είναι η ανθρωπιά και η αγάπη, ρέουν άφθονα στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου, θα ήθελε να ευχαριστήσει τους διοργανωτές και τον πρόεδρος της GPA Israel Dr. Gal Adato, αφού μαθαίνοντας ότι η Ελλάδα περνάει δύσκολες ώρες, πρόσφερε δωρεάν συμμετοχή στους Έλληνες αθλητές, πράξη η οποία μας συγκινεί ιδιαίτερα. Η φιλοξενία τους ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική και πέρα από το άθλημα που αγαπάμε το Δυναμικό Τρίαθλο, μας συνδέει πραγματική φιλία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η παρουσία των Ελλήνων αθλητών ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Την αρχή έκανε η Δανάη-Έρικα Παναγιώτου, η οποία αγωνίστηκε στην κατηγορία των 48 κιλών και με 80 κιλά στο squat, 40 στις πιέσεις πάγκου και 100 στις άρσεις θανάτου κατέκτησε το χρυσό με 220 κιλά, και ανακηρύχθηκε η δεύτερη καλύτερη αθλήτρια της διοργάνωσης.

Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και με 250 κιλά στο sqaut, 137,5 στις πιέσεις πάγκου και 285 στις άρσεις, κατέκτησε άνετα το χρυσό. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ την FitWay που είναι ο χορηγός που στήριξε τον διεθνή μας στην προσπάθειά του να φέρει αυτή την επιτυχία στη χώρα μας. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Fitness Center Ίλιον για τη στήριξη στο Δυναμικό Τρίαθλο.

Ο Κωνσταντίνος Τρυφινόπουλος αγωνίστηκε στην κατηγορία 125 κιλών μάστερς και κατέκτησε 4 χρυσά μετάλλια, αφού αγωνίστηκε σε 4 αθλήματα, στο Powerlifting, στις άρσεις θανάτου, στις πιέσεις πάγκου και στο push pull. Παρά τη ζέστη και τις πρωτόγνωρες για τους Έλληνες κλιματικές συνθήκες, έσπασε το ένα προσωπικό ρεκόρ μετά το άλλο κάνοντας 260 κιλά στο squat, 140 στις πιέσεις πάγκου και 270 στις άρσεις θανάτου.

Ο Νικόλαος Καραμπουρνιώτης αγωνίστηκε στην κατηγορία των 140 κιλών πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων του. Με 200 κιλά στο sqaut, 120 στις πιέσεις πάγκου και 250 στις άρσεις θανάτου, ήταν ο αθλητής που έκλεισε την προσπάθεια των διεθνών, προσθέτοντας στη συγκομιδή ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο.

Την αποστολή συνόδευε ο κριτής Παναγιώτης Κολοκοτρώνης, ο οποίος απέσπασε θετικά σχόλια για την παρουσία του ως διαιτητής στον αγώνα.

Το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τρίαθλου, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, θα συνεχίσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο, ώστε να έρθουν και άλλες επιτυχίες στη χώρα μας. Βήμα βήμα η χώρα μας γίνεται υπολογίσιμη δύναμη στο Δυναμικό Τρίαθλο, γεγονός που μας γεμίζει με υπερηφάνεια και χαρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 + 3 =