Δελτίο Τύπου MILITARY GAMES 0.18

0
1212

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΩΝ

MILITARY GAMES _ Η Μοναδική Πανευρωπαική διοργάνωση CF αγώνων αποκλειστικά για τις  Ένοπλες Δυνάμεις [ Στρατός , Ναυτικό, Αεροπορία ] και τα Σώματα ασφαλείας [ Αστυνομία , Πυροσβεστική , Λιμενικό Σώμα ] καθώς και στρατευμένους κατά την περίοδο των αγώνων. Οι αγώνες θεσμός είναι γεγονός. Μια διοργάνωση μοναδικών αναμετρήσεων και επιδόσεων
από αθλητές που μοιράζονται τα ίδια ιδανικά και αρχές.

Η Military προσέγγιση των αγώνων είναι καθοριστική, κάνοντας τους το μοναδικό event πανευρωπαικά , που απευθύνεται αποκλειστικά στους ένστολους αθλητές.

Είναι γνωστό ότι στον χώρο του CrossFit είναι μεγάλος ο αριθμός των αθλητών από αυτά τα επαγγέλματα. Στις ήδη 2 διοργανώσεις του θεσμού ( 0.16 & 0.17 ), οι συμμετοχές από Ελλάδα & εξωτερικό ( Γαλλία , Σλοβακία UK, Ιταλία, Βέλγιο, USA κτλ ) ήταν αυξανόμενες και ιδιαίτερα δυναμικές.  Επίσης η καθοριστική υποστήριξη του Community των Crossfit Box έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές τους να συμμετέχουν σε κάτι διαφορετικόσαν φιλοσοφία αγώνων και ιδιαιτερότητα συναγωνισμού. Θα ακολουθήσει και το TEAM EDITION Military Games event μεσα στο 2018 μετα απο σχετική ανακοίνωση.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να αναμετρηθούν σε workouts που συνδυάζουν Crossfit ασκησιολόγιο, καθώς επίσης και ασκησιολόγιο από άλλα αθλήματα δύναμης κ αντοχής, επιτρέποντας τη συμμετοχή σε αθλητές με διαφορετικό αθλητικό υπόβαθρο, δίνοντας έτσι μια νεα διάσταση στην μοναδικότητα των αγώνων. Οι απαιτήσεις και οι επιδόσεις, τους προκαλούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να ‘στρατολογήσουν’ όλες τους τις δυνάμεις και τις δεξιότητες.

LOCATIONDATE

 Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 26 & 27 Μαίου στις εγκαταστάσεις του ATHENS LIONS BOX

Ο χώρος του ATHENS LIONS BOX , θα φιλοξενήσει σε 1.500τμ τους αγώνες Military Games.

Στις εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών υπάρχει 600τμ αρένα που περιβάλλεται απο 85 μέτρα εσωτερικό στίβο για ολα τα workouts και εξωτερικό χώρο 350τμ εξοπλισμένο για την προθέρμανση αθλητών.

Επίσης άνετα αποδυτήρια και χώρο αποκατάστασης και φυσικοθεραπευτικής υποστήριξης.

Κατα την διάρκεια των αγώνων παρέχεται στους αθλητές φυσικοθεραπευτική υποστήριξη και άμεση ιατρική μέριμνα πρώτων βοηθειών απο την διοργάνωση.

Επισης υπάρχει πλήρως εξοπλισμένο εργομετρικό εργαστήριο [ ERGOSCAN ]και το Green+ για υγιεινά, ποιοτικά γεύματα, καφέ και ροφήματα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΩΝΩΝ

Οι αθλητές δηλώνουν την συμμετοχή τους στο site μας και μέσω εγγραφών που γίνονται on the spot στο Athens Lions Box  και στα Crossfit Box που ορίζουμε κατά διαστήματα.

Αυτή η διαδικασία ξεκινάει τον Ιανουάριο 2018 και ολοκληρώνεται στις αρχές Μαρτίου 2018.

Ο αριθμός των εγγραφών συμμετοχής είναι απεριόριστος. Στις προηγούμενες διοργανώσεις υπήρξαν300-350 εγγραφές , αριθμός ο οποίος είναι πλέον αυξανόμενος καθώς το ενδιαφέρον αθλητώναπο όλη την Ευρώπη και όχι μόνο, στρέφεται σε αυτή την αποκλειστική διοργάνωση.

Έπειτα για 2 εβδομάδες, υπάρχει μια διαδικασία με Προκριματικά video ( Qualifiers )

Είναι δοκιμαστικά workouts που έχουμε ανακοινώσει στο site μας,  τα οποία εκτελούν και μας στέλνουν όλοι οι αθλητές που έχουν κάνει εγγραφή.

Με βάση αυτα τα αποτελέσματα , προκρίνονται στον τελικό των αγώνων 120 αθλητές.

Ο τελικός ειναι το event στις 26 & 27 Μαίου.

Υπάρχουν 3 κατηγορίες Αντρών και 1 κατηγορία Γυναικών

Πιο συγκεκριμένα στον τελικό προκρίνονται:

ELITE MEN  | 30 αθλητές

SCALED MEN  |  50 αθλητές

MASTERS MEN ( elite επίπεδο +35 age )  | 30 αθλητές

WOMEN MIXED CATEGORY  | 10 αθλήτριες

Η εγγραφή των αθλητών ανέρχεται στα 30€.

Χωρίς extra χρέωση για όσους αθλητές περάσουν στον τελικό μετα τα προκριματικά βίντεο.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × five =