ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ UNBROKEN CROSSFIT AGRINIO

0
1318

Το theboxnews.gr πιστό στις αρχές του να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις κάθε προσπάθεια προβολής του αγαπημένου  μας αθλήματος, αλλά και για να γνωρίσει το ευρύ κοινό τα γυμναστήρια CrossFit σε όλη την Ελλάδα θα παρουσιάζει ανά τακτά διαστήματα προπονητικά κέντρα που εφαρμόζουν την μέθοδο αυτή. Η αρχή γίνεται με το UNBROKEN CROSSFIT AGRINIO.

unbroken-crossfit-agrinio

                                                                                                                   

Όνομα Γυμναστηρίου CrossFit: Unbroken CrossFit Agrinio

Ιδιοκτήτης του Γυμναστηρίου CrossFit:  Καραγιώργος Κωνσταντίνος

Διεύθυνση: Οινέως 19, Αγρινιο

Μέγεθος Γυμναστηρίου (σε τ.μ.): 300 τ.μ

Ώρες λειτουργίας: 8:30 – 22:30

Αριθμός μελών: 130 άτομα

unbroken-crossfit-agrinioΠως θα περιγράφατε με μία φράση το Box σας;

UNBROKEN

Τι κάνατε πριν αποφασίσετε να ξεκινήσετε το CrossFit Γυμναστήριο;

Μιας και γυμναστής στο επάγγελμα είχα ήδη το γυμναστήριο.

Πότε και γιατί σκεφτήκατε να ξεκινήσετε το Box;

Πριν από 2 περίπου χρόνια μέσα από την διαρκή μου ενασχόληση με το χώρο του αθλητισμού βρήκα το CrossFit σαν μια καινούρια προπονητική μέθοδο.

Συμμετείχαν μέλη σας στα CrossFit Games Open ή σε τοπικούς αγώνες;

Στα Reebok CrossFit Open συμμετείχα εγώ και η Κωνσταντίνα Παληογιάννη. Πρόσφατα συμμετείχαμε και στους πανελλήνιους αγώνες CrossFit που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη κατακτώντας την 3η θέση στην κατηγορία των ανδρών και την 2η στων γυναικών. Στους συγκεκριμένους αγώνες συμμετείχαν επίσης και 15 αθλητές του γυμναστηρίου με αξιόλογες επιδόσεις.
unbroken-crossfit-agrinioΠοιος είναι ο απώτερος στόχος του Box;

Απώτερος στόχος δικός μου και για το Box είναι ο κόσμος να γνωρίσει το CrossFit μέσα από εμάς. Να περάσω τις γνώσεις μου στα παιδιά και να ασχοληθεί όσο περισσότερος κόσμος μπορεί. Επίσης ο κόσμος να μάθει να απευθύνεται σε έμπειρους γυμναστές – προπονητές που έχουν γνώση και εμπειρία γύρω από το χώρο του αθλητισμού μιας και μόνον αυτοί μπορούν να τους κατευθύνουν σωστά και να τους μυήσουν στην άθληση μέσω του CrossFit.

Κάτι τελευταίο που θα θέλατε να προσθέσετε;

Ευχαριστώ όλους τους αθλητές μου που όλο αυτό τον καιρό προπονούμαστε μαζί και στηρίζουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια μου αλλα και το theboxnews.gr που μου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσει το ευρύ κοινό το Unbroken CrossFit Agrinio.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 20 =