ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ SPORTS PERFORMANCE TRAINING

0
3322

Sport-performance-training-crossfit-voulaΌνομα Box:
Sports Performance Training
Ιδιοκτήτης του Box:
Μάριος Μάρκου
Διεύθυνση:
Καλύμνου 35, Βούλα Αττικής
Μέγεθος Γυμναστηρίου (σε τ.μ.): 400τ.μ.
Ώρες λειτουργίας: 10:00-21:30
Αριθμός μελών: 75
Πως θα περιγράφατε με μία φράση το Box σας; Το SPT είναι η διαφορά μεταξύ ενδιαφέροντος (hobby) και αφοσίωσης. Όταν υπάρχει ενδιαφέρον για κάτι το κάνουμε όποτε μπορούμε, όταν υπάρχει δέσμευση το κάνουμε κάθε φορά σωστά και περιμένουμε μόνο αποτελέσματα.

Sport-performance-training-marios-markouΤι κάνατε πριν αποφασίσετε να ξεκινήσετε το Box; Από μικρή ηλικία ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Μετά το πανεπιστήμιο (bachelor of science, Strenght and conditioning & physiology), εργάστηκα στην Αριζόνα ΗΠΑ, γενικά στον χώρο της άθλησης αλλά και σε personal training. Έχω εργαστεί και βοηθήσει επαγγελματίες όπως Louis Gonzales, Chat Moller (Arizona diamond backs baseball), David Sloan (86 Detroit lions nfl football), Λένα Δανιηλίδου #1 women tennis gr, Μιχαλόπουλος Θάνος (beach volley) και άλλους.

Πότε και γιατί σκεφτήκατε να ξεκινήσετε το Box; Αφού είχα σπουδάσει και εργαστεί στην Αμερική, γενέτειρα του CrossFit, είχα πρακτικά πλέον ερεθίσματα ενασχόλησης με το αντικείμενο. Για την Ελλάδα το CrossFit ήταν κάτι καινούριο και παρουσίαζε κίνητρο άθλησης για όλους, επαγγελματίες και μη, λόγου της μεταβλητής άσκησης που βοηθάει σε πολλαπλά επίπεδα την εκγύμναση. Συνεργάστηκα με τους South Fighters όπου ανέλαβα την γενική ενδυνάμωση των αθλητών τους και έτσι ξεκίνησα το SPT, ένα μεγάλο και πλήρη εξοπλισμένο ΒΟΧ, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να δοκιμάσουν το CrossFit.

 Sport-performance-training-crossfit-voula2

Συμμετείχαν μέλη σας στα CrossFit Games Open ή σε τοπικούς αγώνες;  Δυστυχώς δεν συμμετείχαμε ακόμα σε CrossFit Games Open αλλά στον ένα χρόνο λειτουργίας του SPT έχουμε δεκάδες συμμετοχές σε τοπικούς αγώνες, από τις οποίες 4 αγωνίστηκαν στους τελικούς .

Ποιος είναι ο απώτερος στόχος του SPT; Στόχος του SPT είναι να βοηθήσει οποιονδήποτε άνθρωπο να βελτιστοποιήσει τις αθλητικές του επιδόσεις και να φτάσει τους στόχους που έχει θέσει.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × five =