ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ REEBOK RECOGNIZED CROSSFIT VOLOS

1
3262

Όνομα Γυμναστηρίου CrossFit:Reebok Recognized CrossFit Volos

Ιδιοκτήτης του Γυμναστηρίου CrossFit:Ιωάννης Ρήγας

Διεύθυνση:Ναυπλίου 66-Δερβενακίων / Νεάπολη,Βόλος

Μέγεθος Γυμναστηρίου (σε τ.μ.):650τ.μ.

Ώρες λειτουργίας:10:00 – 12:00 , 14:30 – 22:00

Αριθμός μελών:150

Πως θα περιγράφατε με μία φράση το Box σας;H ΜΑΓΕΙΑ του box μας υπάρχει στις ασκήσεις που χρησιμοποιούμε,Η ΤΕΧΝΗ στο τρόπο που τις προγραμματίζουμε,Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ στην ικανότητα να μπορούμε να εξηγήσουμε την αιτία, και Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ σε όλα τα αγαπημένα,τρελά και fit μέλη μας!

Τι κάνατε πριν αποφασίσετε να ξεκινήσετε το CrossFit Γυμναστήριο;Στα εφηβικά μου χρόνια ασχολήθηκα με τον πρωταθλητισμό στην ποδηλασία πίστας,στη συνέχεια εξελίχτηκα ως επαγγελματίας καθηγητής φυσικής αγωγής μέσα από την αποφοίτηση του ΤΕΦΑΑ Αθήνας,την συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων και την εξάσκηση του επαγγέλματος από το 2004 ως Personal Trainer και Fitness Consultant τόσο για τον μέσο ασκούμενο όσο και για αθλητές υψηλού επιπέδου σε διάφορα σπορ.

Πότε και γιατί σκεφτήκατε να ξεκινήσετε το Box;Το 2009 μετά από ένα ταξίδι γεμάτο επαγγελματικές αναζητήσεις ανακάλυψα το CrossFit. Αμέσως κατάλαβα ότι η πολυδιάστατη φιλοσοφία της προπόνησης αυτής ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου ως αθλητής και ως προπονητής.Παράλληλα αποτελεί ένα αληθινό και ιδανικό προϊόν για τον Έλληνα ασκούμενο-πελάτη.Εκεί με τη μεγάλη βοήθεια και συνεργασία με τον Γιώργο Βορριά – άνθρωπο που ευχαριστώ- ξεκινήσαμε “στα πέτρινα χρόνια” την ανάπτυξη και διάδοση του αντικειμένου στην Χώρα μας και σε προσωπικό επίπεδο,στην πόλη του Βόλου.

Συμμετείχαν μέλη σας στα CrossFit Games Open ή σε τοπικούς αγώνες; Το box μας έχει να αναδείξει τον Elite Aθλητή μας ,Παύλο Βλάχο ο οποίος από το 2010 βρίσκεται μονίμως στο βάθρο και πολύ συχνά στην κορυφή των τοπικών και πανελλήνιων διοργανώσεων με αποκορύφωμα την νίκη του στο περσινό διεθνές Reebok Championship, και την 75η Θέση φέτος στους διεθνείς αγώνες του Λονδίνου από 1500 άνδρες αθλητές.Ταυτόχρονα μεγάλος είναι ο αριθμός αθλητών και αθλητριών μας που συμμετέχουν κάθε χρόνο στα CrossFit Open με αρκετά καλές για τα ελληνικά δεδομένα θέσεις. 

Ποιος είναι ο απώτερος στόχος του Reebok Recognized CrossFit Volos; Στόχος του CrossFit Volos είναι να εντρυφήσει στον ασκούμενο τον υγιεινό τρόπο ζωής, τη διασκέδαση μέσω της άσκησης καθώς και τα σωματικά και ψυχικά οφέλη αυτής. Παράλληλα να τον εκπαιδεύσει να χρησιμοποιεί σωστά τη λειτουργική προπόνηση συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη της αθλητικής κουλτούρας του λαού μας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − one =