ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ FITNESS FACTORY ΒΟΛΟΥ

3
3471

fitness-factory-volos

Όνομα Γυμναστηρίου CrossFit:
FITNESS FACTORY

Ιδιοκτήτης του Γυμναστηρίου CrossFit:
ΠΕΣΕΞΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διεύθυνση:
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Μέγεθος Γυμναστηρίου (σε τ.μ.):
270τ.μ.
Ώρες λειτουργίας:
Χειμερινό ωράριο:  10.00-23.00

Θερινό ωράριο: 9.00-14.00 & 18.00-23.00

Αριθμός μελών: 190

Πως θα περιγράφατε με μία φράση το Box σας;

Μια μεγαααααάλη παρέα που κάνει το μόνο άθλημα που ο τελευταίος χειροκροτείται περισσότερο από τον πρώτο.

 

 

 
Τι κάνατε πριν αποφασίσετε να ξεκινήσετε το CrossFit Γυμναστήριο;
Aπό την παιδική μου ηλικία ασχολήθηκα με τις πολεμικές τέχνες (shidokan και kick box)
Από το 2004 μέχρι το το 2009 υπηρέτησα στις  Ένοπλες  Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού. Το 2009 λόγω ενός σημαντικού τραυματισμού στην μέση αποφάσισα να αποστρατευτώ.

 
Πότε και γιατί σκεφτήκατε να ξεκινήσετε το Box;
Μετά την αποστρατεία μου, έχοντας δοκιμάσει διάφορες τεχνικές μυϊκής ενδυνάμωσης για την περιοχή της μέσης ανακάλυψα το CrossFit. Μετά από ένα 6μηνο εντατικών προπονήσεων ξέχασα τι σημαίνει πόνος. Το 2011 αποφάσισα ότι θα ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με την διάδοση του CrossFit στην Ελλάδα.
Τον Νοέμβριο του  2011 παρακολούθησα το LEVEL 1 Certification στο CrossFit Central  London  στο Λονδίνο και τον Απρίλιο του 2012 άνοιξα το Fitness Factory στην αρχή σε ένα μικρό χώρο στην περιοχή του Τσαλάπατα στον Βόλο  και μετά από 7 μήνες  μετακινήθηκα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο έχοντας πλέον  όλες τις ανέσεις του σταδίου (400μ. στίβο, αίθουσα ολυμπιακών προδιαγραφών)

Συμμετείχαν μέλη σας στα CrossFit Games Open ή σε τοπικούς αγώνες;

Στα open δυστυχώς δεν είχαμε συμμετοχές φέτος λόγω του ότι το Box είναι νέο αλλά στα επόμενα σίγουρα θα έχουμε συμμετοχές.
Σε πανελλαδικό επίπεδο στο Cross King Battle  στην Θεσσαλονίκη δώσαμε το παρών με 14 συμμετοχές  εκ των οποίων 5 αγωνίστηκαν και  στον  τελικό αποσπώντας στην κατηγορία fitness την 3η θέση.

 
Ποιος είναι ο απώτερος στόχος του Box Fitness Factory;

Να μάθει ο κόσμος τι σημαίνει όταν ακούει ότι το CrossFit είναι το άθλημα της φυσικής κατάστασης . Πως μπορεί να μετατρέψει τον εαυτό του σε αθλητή.  Να καταλάβει ότι για να κάνει κάποιος CrossFit δεν χρειάζεται να είναι αθλητής. Αθλητής γίνεται με πείσμα και  σωστή μέθοδο!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − 7 =