ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ CROSSFIT TRIKALA

0
3340

CrossFit Trikala-anninosΌνομα Γυμναστηρίου: Crossfit Trikala

Ιδιοκτήτες του Γυμναστηρίου CrossFit: Βασίλης Άννινος και Φώτης Άννινος

Διεύθυνση: Λογγακίου 11, Τρίκαλα

Μέγεθος Γυμναστηρίου(σε τ.μ): 130 τ.μ

Ώρες λειτουργίας: 12:00-14:00 και 17:00-22:00

Αριθμός μελών: 50

Πως θα περιγράφατε με μία φράση το Box σας: Η φράση που ταιριάζει απόλυτα και χαρακτηρίζει το Box μας είναι “Box like a home”

Τι κάνατε πριν αποφασίσετε να ξεκινήσετε το CrossFit Γυμναστήριο; Και οι δύο ασχολούμασταν από μικρή ηλικία με το ποδόσφαιρο ενώ δεν έλλειπε ποτέ από την καθημερινότητα μας και η προπόνηση σε γυμναστήριο.

Φ.Α.: Παράλληλα με το CrossFit σπουδάζω στο ΤΕΙ Φλώρινας.

Β.Α.: Σπούδασα στη σχολή Personal Training GR.A.F.T.S  στη Λάρισα

Πότε και γιατί σκεφτήκατε να ξεκινήσετε το Box; Η πρώτη μας επαφή με το CrossFit έγινε από ένα φίλο μας, τον Νίκο Καλδάρα, ο οποίος πλέον ζει στην Αμερική. Στη συνέχεια γνωρίσαμε τον Γιάννη Ρήγα (CrossFit Volos) ο οποίος είναι για εμάς Headcoach , μας μύησε στο CrossFit και του χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Τον Αύγουστο του 2012 ανοίξαμε το δικό μας Box CrossFit Trikala με σκοπό μέσα από την προπονητική μέθοδο του CrossFit να βοηθήσουμε τον καθένα να  γίνει πιο λειτουργικός σαν αθλητής αλλά και σαν άνθρωπος στην καθημερινότητά του. Παροτρύνουμε τον καθένα όπου κι αν βρίσκεται να ξεκινήσει αυτή την τρέλα που λέγεται CrossFit.   CrossFit-Trikala Συμμετείχαν μέλη σας στα CrossFit Games Open ή σε τοπικούς αγώνες;

Β.Α.: Στα Open φέτος πήρα μέρος περισσότερο για την εμπειρία.

Φ.Α.: Δυστυχώς δεν συμμετείχα στα Open λόγω μίας επέμβασης που είχα υποβληθεί εκείνη την περίοδο.

Στα Open CrossFit Games 2013 δεν συμμετείχαν αθλητές μας γιατί κρίναμε ότι δεν ήταν ακόμα έτοιμοι. Στους τοπικούς αγώνες που διοργανώθηκαν στο Βόλο και αφορούσαν μόνο τη Θεσσαλία, οι αθλήτριες μας Παναγιώτα Καρανίκα και Πένυ Παπαευθυμίου κατέκτησαν την 1η και 3η θέση αντίστοιχα, ενώ είχαμε και αρκετές αξιόλογες συμμετοχές στους Πανελλήνιους αγώνες Cross King Battle 2013 στη Θεσσαλονίκη.

Ποιος είναι ο απώτερος στόχος του Box; Ο στόχος του Box για το μέλλον είναι η ευρεία διάδοση του CrossFit στον κόσμο. Κλείνοντας να πούμε ότι μέσα από τις προπονήσεις μας προσπαθούμε και καταφέρνουμε να γινόμαστε καλύτεροι σαν αθλητές αλλά και σαν άνθρωποι και αυτό είναι το σημαντικό. Work Hard, Get Results… Crossfit Trikala!!!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − five =