ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ CROSSFIT PIRAEUS

0
3584

Όνομα Box : CrossFit Piraeus
Ιδιοκτήτες Box: Δημήτρης (Bamm-Bamm) Βαλσαμάκης  και Νίκος Βαλσαμάκης
Διεύθυνση: Παπαστράτου 60 & Θερμοπυλών, Πειραιάς
Μέγεθος γυμναστηρίου: 550 τ.μ εσωτερικού χώρου προπόνησης + 650 τ.μ εξωτερικού χώρου προπόνησης
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00πμ – 23:00μ.μ., Σάββατο 10:00-17:00
Αριθμός μελών: 200+


Πώς θα περιγράφατε το Box σας: Χώρος άθλησης υψηλών προδιαγραφών συγκρινόμενος μόνο με τα καλύτερα Box του εξωτερικού. Πλήρως εξοπλισμένος από τη Rogue Fitness με τον καλύτερο εξοπλισμό CrossFit στον κόσμο, ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης, καταγραφής και ανάλυσης επιδόσεων (Wodify), εξαιρετικούς βοηθητικούς χώρους (δύο γήπεδα ποδοσφαίρου) και κολυμβητήριο σε κοντινή απόσταση. Το άρτια καταρτισμένο προπονητικό team και το ζεστό οικογενειακό κλίμα κάνουν την CrossFit εμπειρία αξέχαστη!
Τι κάνατε πριν αποφασίσετε να ξεκινήσετε το Box:
Ασχολούμασταν από μικρά παιδιά με τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό σε πληθώρα αθλημάτων (Ποδόσφαιρο, κωπηλασία, στίβος, πολεμικές τέχνες, κολύμβηση κλπ). Πτυχιούχοι ανωτάτων σχολών στην Ελλάδα και το εξωτερικό και τεράστια αγάπη για τον αθλητισμό και την κοινωνική προσφορά.
Πότε και γιατί ξεκινήσατε το Box:
Η συνάντηση μας με το CrossFit υπήρξε ένα γεγονός τυχαίο και ευτυχές στη ζωή μας! Μετά από ενασχόληση με αμέτρητα αθλήματα, ήταν το μόνο που κατάφερε να μας “κρατήσει” και να μας κερδίσει ώστε να το κάνουμε τελικά τρόπο και στόχο ζωής!
Συμμετείχαν τα μέλη σας σε CrossFit Games Open ή σε τοπικούς αγώνες:
Από την ίδρυσή του το CrossFit Piraeus, συμμετέχει σε όλα τα σημαντικά και λιγότερο σημαντικά events και διοργανώσεις όπως και στα CrossFit Games  Open με επιλεγμένους αθλητές αλλά και την αγωνιστική του ομάδα, τους “Rx+”.
Ποιός είναι ο απώτερος στόχος του CrossFit Piraeus:
Γυμναστική – Ψυχαγωγία – Αθλητισμός ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Μέσα από το CrossFit και την ενδυνάμωση των σχέσεων της τοπικής κοινότητας, να δημιουργούμε ανθρώπους πιο υγιείς, πιο χρήσιμους, πιο ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ και αθλητές πιο δυνατούς, πιο ανταγωνιστικούς, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ στο άθλημά τους! Πρωτοπορία σε όλους τους τομείς και σταθερή παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς θέλουμε να μας κρατούν πάντα στην κορυφή!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + nineteen =