ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ CROSSFIT BEAST MODE ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

0
2789

crossfit-beast-mode-larisa

Όνομα Box: CrossFit Βeast Μode

Ιδιοκτήτες Βox: Mπρέζας Αντρέας και Λαδιάς Δημήτρης

Διεύθυνση: Κάρλας 21Α, Λάρισα

Μέγεθος Γυμναστηρίου: 180 τ.μ.

Ώρες Λειτουργίας: 10:00π.μ.-22:00μ.μ.

Αριθμός μελών: 48

Πώς θα περιγράφατε το Βox σας; Χώρος άθλησης για άτομα που αγαπούν το CrossFit και το βλέπουν ως τρόπο βελτίωσης της ζωής τους σε όλα τα επίπεδα και όχι σαν μια ακόμη ”μόδα”.

Τι κάνατε πριν αποφασίσετε να ξεκινήσετε το Box;

Αντρέας Μπρέζας: Είμαι φοιτητής στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και εργάζομαι στην οικογενειακή  μας επιχείρηση.

Λαδιάς Δημήτρης: Αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου επέστρεψα στην πόλη μου και εργάζομαι σε μια εταιρεία διαχείρισης ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Πότε και γιατί ξεκινήσατε το Box; Και ο Αντρέας και εγώ είμαστε αρκετά δραστήριοι και είμαστε σε ένα συνεχές ψάξιμο. Αυτή η ανησυχία, μας οδήγησε στην αναζήτηση ενός διαφορετικού τρόπου προπόνησης. Η σχέση μας με τον Ανδρέα Αποστολάρα, που μας έφερε σε επαφή με την προπονητική αυτή μέθοδο, καθώς και με κορυφαίους αθλητές σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως η Samantha Briggs, μας οδήγησε και μας καθιέρωσε ως τρόπο ζωής το CrossFit. Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε, ”εθιστήκαμε” και δεν άργησε ο καιρός που αρχίσαμε να κάνουμε όνειρα για τη δημιουργία ενός δικού μας χώρου άθλησης. Αυτός ο ”εθισμός” και το όνειρο ταίριαξαν απόλυτα πριν περίπου 9 μήνες. Μόλις μας δόθηκε η ευκαιρία και βλέποντας ότι δεν υπάρχει στην πόλη μας ένα αυθεντικό CrossFit Box ανάλογα με αυτά που συναντάμε στο εξωτερικό, το δημιουργήσαμε.

Συμμετείχαν μέλη σας στα Crossfit Games Open ή σε τοπικούς αγώνες; Δυστυχώς δε συμμετείχαν ακόμη στα CrossFit Games Open ή σε κάποιους άλλους τοπικούς αγώνες καθώς είμαστε μόλις σχεδόν 3 μήνες σε λειτουργία και οι αθλητές μας έρχονται πρώτη φορά σε επαφή με το άθλημα. Βέβαια ο συνεργάτης μου Αντρέας Μπρέζας είναι Elite αθλητής και έχει συμμετάσχει στα Open και σε πολλά πανελλήνια Event, έχοντας πολύ καλές επιδόσεις με αποκορύφωμα την 3η θέση στα ARGO GAMES 2013. Στα CrossFit Games Open έχω συμμετάσχει και εγώ το 2012 και το 2013 όπως επίσης και στα Crossfit Central Manchester Games 2012.

Ποιός είναι ο απώτερος στόχος του CrossFit Beast Mode; Στόχος του Coaching Staff του CrossFit Beast Mode που αποτελείται από τον Πολυζά Νίκο, την Χατζή Αννίτα, τον Μπρέζα Αντρέα και τον Λαδιά Δημήτρη είναι πρωτίστως ο σεβασμός και έπειτα η διάδοση αυτής της προπονητικής μεθόδου μέσα από τους ίδιους τους αθλητές μας προσπαθώντας να τους οδηγήσουμε στη συνεχή βελτίωση τους με σωστό και προσεκτικό τρόπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 − 1 =