ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ CROSSFIT BALANCE

0
2273

crossfit-balance-1

Όνομα BOX: CrossFit Balance

Ιδιοκτήτης BOX:  Άκης Αζίζ

Διεύθυνση: Ταυρωπού 20, Καρδίτσα

Μέγεθος Γυμναστηρίου:220 τ. μ. 

Πώς θα περιγράφατε το Box σας: Σύγχρονο και Ασφαλές

crossfit-balance

Τι κάνατε πριν αποφασίσετε να ξεκινήσετε το Box; Πριν το CrossFit ασχολούμουν επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο στις κατηγορίες Β’ Γ’ και Δ’ Εθνικής, αποτελούσα μέλος της εθνικής ομάδας παίδων και πριν 3 χρόνια πήρα την απόφαση να δοκιμάσω το CrossFit. Εκεί συνειδητοποίησα πως όλα όσα είχα ακούσει και είχα δει ήταν πραγματικά λίγα. Ένιωσα πραγματικά τον εαυτό μου να αλλάζει. Το σημαντικότερο είναι ότι ποτέ δε βαριέσαι και καμιά μέρα δεν είναι ίδια. Καθημερινά έχεις να αντιμετωπίσεις  και να μάθεις διάφορα πράγματα.

Πότε και γιατί ξεκινήσατε το Box; Τελειώνοντας τη σχολή μου ως PersonalTrainer, αποφάσισα να ασχοληθώ αποκλειστικά με το CrossFit και να εξειδικεύομαι πάνω στη προπονητική του φιλοσοφία. Παρακολούθησα με επιτυχία τα σεμινάρια ATPMainCourse και ATPWeightliftingSeminar όπως επίσης και το σεμινάριο Άρσης Βαρών του κ. Χρήστου Ιακώβου.  Η κατάρτιση μου και η αγάπη μου για το CrossFit είναι οι λόγοι που με οδήγησαν να δημιουργήσω το δικό μου χώρο στη πόλη της Καρδίτσας.

Ποιός είναι ο απώτερος στόχος του CrossFit Balance: Στόχος είναι να κάνει ο κόσμος τη γυμναστική τρόπο ζωής. Να μάθει με όμορφο τρόπο αυτή την επαναστατική μέθοδο προπόνησης και να αποκτήσει υγεία και ευεξία. Επιπρόσθετα να καταλάβει ο κόσμος πως το CrossFit είναι ακίνδυνο και ότι μπορούν να το δοκιμάσουν όλοι ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και αθλητικού επιπέδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − five =