ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ CROSS GARAGE

0
5280

cross-garage-1

Όνομα BOX: Cross Garage

Ιδιοκτήτης BOX: Αντώνης Βαλσαμάκης και Φράγκου Άννα

Διεύθυνση: Μεσογείων 43, Αθήνα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 697 606 2098

Μέγεθος Γυμναστηρίου: 600m2

Αριθμός Μελών: 180 μέλη

Ώρες Λειτουργίας: 10.00-14.00 και 17.00-22.00

Πώς θα περιγράφατε το Box σας;  Α.Β:Το γυμναστήριο θα το χαρακτήριζα με μια λέξη σπίτι (για ανθρώπους που αγαπούν έναν αθλητικό τρόπο ζωής).

anna-antonis-garage

Τι κάνατε πριν αποφασίσετε να ξεκινήσετε το Box; Α.Β: Πριν από το CrossFit  γενικά και στους δυο μας άρεσε πάρα πολύ ο αθλητισμός και γενικά ότι έχει να κάνει με άθληση και διατροφή . Εγώ από μικρή ηλικία έπαιζα μπάσκετ ενώ στην συνέχεια ασχολήθηκα με την προπονητική και την ανάπτυξη της σωματικής διάπλασης .Ένα μεγάλο κεφάλαιο για μένα και ίσως και ο λόγος που με έκανε να αλλάξω σε μεγάλο βαθμό τρόπο σκέψης σε ότι αφορά τους τρόπους ανάπτυξης αντοχής και παράλληλα και σωματικής διάπλασης ήταν και είναι το ράγκμπυ όπου μέχρι και πέρυσι ήμουν αθλητής! Μέσα από τύχη καθαρή έφτασα στο Reebok CrossFit  Primal και έτσι άρχισαν όλα. Η Άννα από την άλλη από μικρή έκανε στίβο όπου είχε διακριθεί  με αρκετές πρωτιές σε σχολικά και τοπικά πρωταθλήματα. Στη συνέχεια λόγω σπουδών έκλεισε για λίγο την πόρτα στον αθλητισμό σε υψηλό επίπεδο μέχρι που γνώρισε το CrossFit και εκεί άνοιξε ένα καινούριο κεφάλαιο και άλλαξε τη ζωή της ολοκληρωτικά!

Πότε και γιατί ξεκινήσατε το Box; Α.Β: Το Box μας άνοιξε τις πόρτες του στις 17 Ιανουαρίου 2014.  Ο λόγος ήταν ότι καταλάβαμε εγώ και η Άννα ότι πραγματικά αγαπάμε πολύ το CrossFit και θέλαμε να βρούμε ένα τρόπο ή λόγο πες το όπως θες για να είμαστε όλη μέρα μέσα σε ένα Box.

cross-garage-team

Ποιοι είναι προπονητές στο Cross Garage; Α.Β: Οι προπονητές στο Box είναι τέσσερις . Εγώ, η Άννα, καθώς και οι Κώστας Παπαδόπουλος στην Άρση Βαρών(παγκόσμιος πρωταθλητής  και πανελλήνιος πρωταθλητής επί σειρά ετών).Ο τέταρτος της παρέας είναι ο κύριος Θανάσης Κοσμίδης  ο πιο σημαντικός άνθρωπος, δάσκαλος, φίλος, οικογένεια που πραγματικά μας άλλαξε τη ζωή. Το τι είναι ο κος Κοσμίδης το ξέρουν όλοι. .Ομοσπονδιακός προπονητής, πανεπιστημιακός καθηγητής ενόργανης στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών, προπονητής στο τμήμα ενόργανης στον Πανιώνιο και οι διακρίσεις του σαν προπονητής αμέτρητες.

Γιατί να επιλέξει κάποιος το Cross Garage; Α.Β: Οι λόγοι να έρθετε στο χώρο μας  είναι δυο. Η τεχνογνωσία των καταξιωμένων προπονητών που αναφέραμε πιο πάνω αλλά κυρίως η τρέλα και η αγάπη που έχουμε όλοι για αυτό που κάνουμε.

Ποιος είναι ο απώτερος στόχος του Cross Garage; Α.Β: Σκοπός μας είναι να καταφέρουμε όσο πιο πολλά άτομα ,να βάλουν στην ζωή τους το CrossFit και κατ’ επέκταση την γυμναστική. 

Φωτογραφικό υλικό από το Cross Garage μπορείτε να δείτε εδώ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − eight =