Γνωρίστε το Technopolis Fitness Box

0
4044

12

ΌνομαBOX: TECHNOPOLIS FITNESS BOX

Ιδιοκτήτης: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ

Διεύθυνση: ΠΑΓΓΑΙΟΥ 4

Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινές 9-13 και 16-23 και Σαββατα 11-13 και 17-19

????????????????????????????????????

Πώς θα περιέγραφες το Technopolis Fitness Box; Ένα παλιό συνεργείο αυτοκινήτων 180 τ.μ. που μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο, ευχάριστο χώρο, γεμάτο θετική ενέργεια, χρώμα και μία τρελή ομάδα απόλυτα καταρτισμένη και με όρεξη να καθοδηγήσουν και να βοηθήσουν οποιουδήποτε επιπέδου ασκούμενο. Στο πρόγραμμα του γυμναστηρίου περιλαμβάνονται τμήματα Άρσης Βαρών, Ενόργανης, προπόνηση με ιμάντες (trx) και φυσικά λειτουργική προπόνηση υψηλής έντασης (cross training)

Πότε και γιατί ξεκίνησε το Technopolis Fitness Box;    Το μικρόβιο της γυμναστικής και του αθλητισμού οδήγησε τον Παναγιώτη Κορφιάτη να ξεκινήσει το Technopolis Fitness Box τον Σεπτέμβρη του 2016 με σκοπό να γνωρίσει στον απλό ασκούμενο έναν νέο, αποτελεσματικό και άκρως διασκεδαστικό είδος προπόνησης πάντα με την απαραίτητη γνώση και προσοχή που αρμόζει στον καθένα.

11

Γιατί να επιλέξει κάποιος το Technopolis Fitness Box;    Αν κάποιος ενδιαφέρεται να εκγυμναστεί έντονα αλλά διασκεδαστικά και συνάμα από μία ομάδα που έχει βαθιά γνώση του αντικειμένου τότε βρίσκεται στον σωστό χώρο. ‘Ολο το προσωπικό είναι απόφοιτοι του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) και με μεταπτυχιακούς τίτλους στην προπονητική του κλασικού αθλητισμού και στην προπόνηση αντιστάσεων, το οποίο βρίσκεται δίπλα στον ασκούμενο με σκοπό την ασφαλή, σωστή και ολοκληρωμένη καθοδήγηση του.

Τα προγράμματα προπόνησης προσαρμόζονται σε όλα τα επίπεδα αθλητών; Όλα τα προγράμματα που διδάσκονται στο technopolis fitness box χωρίζονται σε δύο επίπεδα level1 & level2 ώστε να υπάρχει διαχωρισμός των αρχάριων με τους προχωρημένους αθλητές και επιπλέον υπάρχει πλήρη διαβάθμιση των ασκήσεων ανάλογα με το επίπεδο του κάθε αθλητή-ασκούμενου χωριστά. Συνεπώς τα προγράμματα απευθύνονται από έναν τελείως αρχάριο που δεν έχει γυμναστεί ποτέ, έως κάποιον προχωρημένο.

Εκτός από το Workout της ημέρας τι άλλο προσφέρετε στα μέλη σας;  Το Γυμναστήριο διαθέτει επίσης προγράμματα Άρσης Βαρών, Ενόργανης, Προπόνηση με ιμάντες (TRX) και προσωπικής εκγύμνασης (personal training). Επιπλέον υπάρχει συνεργασία με διατροφολόγο και μασέρ στο χώρο μας παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες γυμναστηρίου.

????????????????????????????????????

Ποιος είναι ο απώτερος σκοπός του box; Σκοπός του box ειναι να καλύψει μια βαθύτερη ανάγκη και επιθυμία που δεν είναι άλλη από την ενασχόληση με τον αθλητισμό και γενικά τον υγιεινό τρόπο ζωής.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve − seven =