Γιορτάζοντας τις θέσεις στο βάθρο του European Masters Throwdown 2017

0
1205

Η αφοσίωση, η σκληρή δουλειά και η καλή στρατηγική βοήθησαν 3 αθλητές της ομάδας της Daily NutraFit να κατακτήσουν την δεύτερη θέση στην κατηγορία 40+, στο European Masters Team Throwdown στην κατηγορία scaled στις 4 και 5 Νοεμβρίου στην Ουγγαρία. Η συγκεκριμένη επιτυχία αποτελεί ένα μεγάλο επίτευγμα δεδομένου ότι ήταν μόλις η πρώτη τους συμμετοχή σε Crossfit Throwdown.

Την ομάδα αποτέλεσαν μια γυναίκα και δύο άνδρες. Ο Τζαννής Κύρος, ο Κωνσταντίνος Χατζόπουλος και η Κωνσταντίνα Πετροπούλου συνεργάστηκαν με αρμονία για μία εξαιρετική εμφάνιση στα τελικά της διοργάνωσης. Η εμφάνιση αυτή είχε ένα βασικό συστατικό: τη δύναμη ψυχής.

“Εξασφαλίζοντας μια θέση στο βάθρο”

Όλα ξεκίνησαν μια μέρα όπου οι αθλητές μετά από την προπόνηση άρχισαν να επεξεργάζονται την ιδέα συμμετοχής τους σε έναν ομαδικό αγώνα Throwdown. Σε τι κατάταξη άραγε θα τους έβρισκε μία αναμέτρηση με τους καλύτερους στην Ευρώπη; Η διαδρομή από τη συζήτηση στο γυμναστήριο μέχρι το βάθρο της δεύτερης θέσης ήταν μεγάλη και χρειάστηκε σκληρή δουλειά και όρεξη για να δουλέψει ο καθένας πάνω στις αδυναμίες του. Τα μυστικά τους όπλα για αυτή την καταξίωση ήταν η στρατηγική του προπονητής της ομάδας σε συνδυασμό τις πολύτιμες συμβουλές του προγράμματος της Daily NutraFit. Η εξατομικευμένη καθοδήγηση τους προήγαγε από μια χαμηλότερη θέση της γενικής κατάταξης, στη δεύτερη θέση του βάθρου στον τελικό. Όντας ένα ευχάριστο γεγονός που θα θυμόμαστε για καιρό, χαρακτηρίστηκε έντονα από τις έξυπνες προπονήσεις που συνδύασαν τις ατομικές δεξιότητες με την ομαδική συνεργασία.

Εκτός του συγκεκριμένου αγώνα, η ευρύτερη ομάδα μας καταλαμβάνει μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες. Από τη Scaled και την Elite κατηγορία μέχρι και τους Masters 35+ και 40+, υπάρχει μια κοινή δέσμευση στο να αποκτήσουν όλοι μια γερή βάση ικανοτήτων μέσω της #dailynutrafit.

Η κοινότητα της Daily Nutrafit αναπτύσσεται όλο και περισσότερο – όχι μόνο σε αριθμούς κιλών στη μπάρα αλλά και στα μέλη της. Ελάτε μαζί μας στο ταξίδι αυτό και αποδείξτε κι εσείς στον εαυτό σας τι μπορείτε να πετύχετε βάζοντας την φυσική δραστηριότητα στην καθημερινότητα σας…

…και να θυμάστε ότι το βασικότερο όλων είναι να απολαύσετε την διαδρομή

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 − 3 =