Γιατί οι CrossFitters είναι Sexy!

0
9543

andrea-ager-main

Πρώτα ας ξεκαθαρίσουμε ότι το τι είναι sexy διαφέρει από άτομο σε άτομο. Καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις με το τι τον “ανάβει”. Μετά από αρκετό χρόνο στο χώρο του CrossFit και έχοντας γνωρίσει αρκετούς αθλητές και αθλήτριες από όλον τον κόσμο, είμαι σε θέση με σιγουριά να πω ότι εμείς οι CrossFitters εμφανίζουμε κάποια απίστευτα sexy χαρακτηριστικά. Αυτό που θα διαβάσετε δεν πρόκειται να σας κάνει καλύτερους ή εξυπνότερους αθλητές αλλά είναι καλό καμιά φορά να διαβάζετε και κάτι το διαφορετικό, έτσι δεν είναι;

Εμπιστοσύνη-Αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση είναι ένα εξαιρετικά ελκυστικό γνώρισμα να έχετε. Δείχνει σιγουριά για τον εαυτό σας και την ποιότητα σας ως άτομο. Τι πιο καλό από το να αναπτύξετε την αυτοπεποίθηση σας, τοποθετώντας τον εαυτό σας σε άβολες καταστάσεις για να πετύχετε τους στόχους σας και στη συνέχεια να τους πετυχαίνετε ξανά και ξανά; Θυμόσαστε που δεν μπορούσατε να κάνετε μια έλξη; Που φοβόσασταν να κάνετε ένα Clean; Όλοι συμφωνούμε ότι η αυτοπεποίθηση μας, ανεβαίνει στα ύψη κάθε φορά που σημειώνουμε ένα PR ή όταν εκτελούμε μια άσκηση που νομίζαμε ότι δε θα καταφέρουμε ποτέ.  Από τη στιγμή που μπορείτε και τα καταφέρνετε με το “Murph”, με τη “Fran” ή οποιοδήποτε τερατώδες WOD, ξέρετε ότι έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε εμφανίζεται στη ζωή σας. Αυτή η αυτοπεποίθηση είναι μεταδοτική. Υπάρχει αρκετή στον αέρα σε κάθε CrossFit Box.

Κοινωνικές Ικανότητες

Αν δεν έχετε ενταχθεί σε ένα CrossFit Box που ήδη γνωρίζατε κάποιο από τα μέλη του, οι πιθανότητες είναι ότι ξεκινήσατε την καριέρα σας στο CrossFit χωρίς να γνωρίζετε ούτε έναν αθλητή στο Box. Αλλά τους μάθατε όλους πολύ γρήγορα. Δε μπορείτε να κρυφτείτε σε ένα CrossFit Box. Την πρώτη ημέρα θα σας ωθήσει στο προσκήνιο ο προπονητής σας, που θα σας καλωσορίσει και στη κοινότητα σαν νέο μέλος. Στη κορυφή αυτού, θα συνδεθείτε με άλλους εκτελώντας διάφορα WOD και στη συνέχεια θα γίνετε φίλοι. Πολύ σύντομα θα είστε εσείς σε θέση να υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στη κοινότητα και δε θα έχετε κανένα πρόβλημα να κάνετε συζητήσεις με αγνώστους έξω από το Box. Σε μια εποχή που η τεχνολογία και τα κοινωνικά δίκτυα μας κάνουν αντικοινωνικούς, είναι απίστευτα πολύτιμο και ελκυστικό να επικοινωνείτε με άλλους έχοντας αυτοπεποίθηση.

Γενναιότητα

Αποφασιστικότητα, γενναιότητα, θάρρος. Όλα αυτά σημαίνουν το ίδιο πράγμα: Οι CrossFitters αρνούνται να παραιτηθούν. Όπως οι ήρωες του Hollywood που παλεύουν μέχρι το τέλος, σώζουν το κορίτσι, έτσι και για τους CrossFitters η λέξη «quit» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους, ακόμη και όταν αντιμετωπίζουν ανυπέρβλητα εμπόδια. Οι CrossFitters χαιρετίζουν την πρόκληση και αγκαλιάζουν τον φόβο.  Έχουν τη γενναιότητα να συνεχίσουν μέχρι τέλους και με το θάρρος που διαθέτουν είναι τα κατάλληλα άτομα για να ολοκληρώσουν την δουλειά.

Σωστή ποσότητα τρέλας.

Οι πιο sexy άνθρωποι έχουν μια δόση τρέλας, αλλά εκεί υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ ελκυστικού, πικάντικα sexy και του τρελού που πάει στα βουνά. Μερικοί άνθρωποι αμφισβητούν την λογική των ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για να βάλουν τον εαυτό τους μέσα σε μια ακραία ψυχική και σωματική ταλαιπωρία με σκοπό την καλύτερη υγεία και φυσική κατάσταση. Όμως εμείς ήδη ξέρουμε ότι υπάρχει μια μέθοδος στην τρέλα, επειδή λειτουργεί. Δεν είναι το είδος της τρέλας που λέει: «Είμαι ένα άτομο γεμάτο αυτοπεποίθηση, έλα να πηδήξουμε από το αεροπλάνο». Στο CrossFit η τρέλα λέει ότι αυτό που τολμάει, νικάει. Και όλοι αυτοί που το κάνουν δείχνουν τρομερά sexy.

Fitness

Τέλος ερχόμαστε στη κύρια ουσία του τι είναι CrossFitter. Κάθε CrossFitter είναι Fit ή βρίσκεται στη διαδικασία του να γίνει. Προφανώς οι βελτιωμένοι κοιλιακοί και οι δυνατοί μύες να είναι ο κοινός στόχος κάθε CrossFitter όμως στο ντοκιμαντέρ της CrossFit- Letting Beauty Speak η ομορφιά είναι υποκειμενική και αυτό είναι σεξουαλικότητα. Ένα τέλεια εκτελεσμένο Squat μπορεί να είναι όμορφο, και οποιοσδήποτε έχει δει ένα muscle up ή ένα snatch εκτελεσμένο σε αργή κίνηση καταλαβαίνει ποια είναι η πραγματική ομορφιά του fitness. Αν ψάχνετε για σεξουαλικότητα δεν έχετε παρά να ψάξετε μέσα στο δικό σας CrossFit Box. Η μουσική ακούγεται δυνατά από τα ηχεία, άντρες και γυναίκες «τρώνε» σίδερα, οι μύες φουντώνουν και ο ιδρώτας χαϊδεύει το κορμί τους. Αυτό ακούγεται πραγματικά sexy.

 

“Sexiness is a state of mind—a comfortable state of being. It’s about loving yourself in your most unlovable moments.”
-Catherine Lucas

Πηγή: www.boxlifemagazine.com

Γράφει ο William Imbo

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty − 11 =