Γίνετε εθελοντές για τα CrossFit Games 2013

0
1705

Θέλετε να είστε ένας από τους εθελοντές στα επερχόμενα CroossFit Games 2013;Τώρα όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να εγγραφεί και να βρεθεί στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο στο Home Depot Center στην California.

Το προσωπικό που θα συμμετάσχει θα είναι υπεύθυνο για το στήσιμο του εξοπλισμού, για την συνεργασία με τα media,  να παρέχει βοήθεια στο ιατρικό προσωπικό αλλά και στους αθλητές που θα συμμετάσχουν και στους θεατές που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Υπάρχει πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει και η συνεργασία με άλλους CrossFitters απ’όλο τον κόσμο είναι ανεκτίμητη.

Θα χρειαστούν περισσότεροι από 350 εθελοντές για να πραγματοποιηθούν οι φετινοί αγώνες. Θα δοθεί προτεραιότητα σε άτομα τα οποία υπήρξαν υποδειγματικοί εθελοντές στο παρελθόν ενώ θα τηρηθεί και λίστα αναμονής.

Εκτός από την αξέχαστη εμπειρία της συμμετοχής ως εθελοντές στους αγώνες οι συμμετέχοντες θα λάβουν εξοπλισμό από τους επίσημους χορηγούς των αγώνων, αλλά και θα τους παρέχεται φαγητό και ποτό.

Τα CrossFit Games δε θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την υποστήριξη της CrossFit κοινότητας. Ο εθελοντισμός είναι ένας τρόπος να βρεθείτε κοντά στους αγαπημένους αθλητές και να βοηθήσετε από κάθε πόστο στην πραγματοποίηση μιας  εκδήλωσης παγκόσμιας κλάσης.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το κάνουν εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − 7 =