Ανασκόπηση της 2ης ημέρας των Reebok CrossFit Games 2014

0
1091

neal-maddox-sled

Στη συνέχεια της 2ης ημέρας των αγώνων μετά την ολοκλήρωση του Triple 3 ακολούθησαν 2 ακόμη Event.  Το Sprint Sled και το Complex 21-15-9. Στο Sprint Sled οι αθλητές καλούνταν να σπρώξουν ταχύτατα  ένα έλκηθρο. Στο Complex οι αθλητές εκτελούσαν μια σειρά από ασκήσεις όπως Deadlifts, Cleans, Snatch, Pull-Ups,Chesttobarpull-ups και Bar MU.

camille-bazinet-1

Στη κατηγορία Individual Women στο  Sprint Sled 1 νικήτρια αναδείχθηκε η Lauren Brooks ολοκληρώνοντας το σπριντ σε χρόνο 25.50. Στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα βρέθηκαν οι Alessandra Pichelli και Dani Horan. Στο SprintSled 2 νικήτρια αναδείχθηκε η Emily Abbott με χρόνο 52.57 ενώ ακολούθησαν οι Lauren Brooks και Kara Webb.

Στο Complexτα πράγματα δεν άλλαξαν και πολύ όσον αφορά τη γενική κατάταξη. Η Kara Webbήταν και πάλι μέσα στις 5 πρώτες θέσεις πράγμα που την διατηρούσε στην κορυφή της βαθμολογίας λίγους βαθμούς μπροστά από την Camille LeBlanc Bazinet που ήταν και η νικήτρια του Event. Στη 2η θέση βρέθηκε η Valerie Voboril και στη 3η η Annie Thorisdottir που πραγματοποίησε την πιο πειστική της εμφάνιση στους Αγώνες. CassidyLance και Julie Foucher ολοκλήρωσαν μια πολύ καλή εμφάνιση κατακτώντας την 4η και 6η θέση αντίστοιχα.

jason-khalipa-2

Στη κατηγορία Individual Men στο Sprint Sled 1 νικητής αναδείχθηκε ο Neal Maddox ο οποίος έσπρωξε το έλκηθρο σε χρόνο 30.33. Στη 2η θέση βρέθηκε ο Jason Khalipa και στη 3η θέση ο Tommy Hackenbruck. Στο Sprint Sled 2 και πάλι ο Neal Maddox ήταν ο νικητής. Τερμάτισε σε χρόνο 1:09.89 και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για κάτι καλό στη διοργάνωση. Στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα βρέθηκαν οι Tommy Hackenbruck και Jason Khalipa. O Rich Froning πραγματοποίησε μια σχετικά καλή εμφάνιση στο SprintSled 1 και μια απογοητευτική 27η θέση στο SprintSled 2.

Στο Complex όμως  η καρδιά του πρωταθλητή μίλησε. Με μια εξαιρετική εμφάνιση ο Froning σε χρόνο 4:16.63 δεν άφησε περιθώρια σε κανέναν για την κατάληψη της 1ης θέσης. Στη 2η θέση βρέθηκε ο Josh Bridges και στη 3η ο Jason Khalipa. Την 5αδα συμπλήρωσαν οι Scott Panchik και Travis Mayer.  Ο Rookie Noah Ohlsenμε την 9η θέση συνεχίζει να βρίσκεται στις θέσεις του βάθρου. O Tommy Hackenbruck κατέκτησε την 12η θέση στο Event ενώ ο Mat Fraserτη 13η.

Η γενική κατάταξη όπως έχει διαμορφωθεί μετά την ολοκλήρωση της 2ης ημέρας των ReebokCrossFitGames 2014 :

Individual Men

leaderboard-day2-men

Individual Women

leaderboard-day2-women

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen + six =