Έτοιμοι για τα CrossFit Games 2017 δηλώνουν η Ήλια Κλεάνθους και ο προπονητής της Παναγιώτης Γεωργιάδης

0
4069

Λιγότερο από 6 ημέρες απόμειναν για τους περίφημους αγώνες Reebok CrossFit Games! Η Ήλια Κλεάνθους (κατηγορία 14-15 χρονών) και ο προπονητής της Παναγιώτης Γεωργιάδης από το CrossFit Limassol δηλώνουν πανέτοιμοι ! Οι αγώνες θα διαρκέσουν 4 ημέρες από τις 3 μέχρι 6 Αυγούστου με 9 επίπονα αγωνίσματα !
Η αποστολή έφυγε σήμερα τα ξημερώματα με προορισμό το Σικάγο όπου θα τελέσουν το τελικό στάδιο προετοιμασίας με προπονήσεις σε τοπικά box! Την ερχόμενη Τετάρτη θα ταξιδέψουν στην διπλανή πολιτεία Wisconsin και στο Madison για το check in και briefing αθλητών και προπονητών.
“Τους τελευταίους 2,5 μήνες η προετοιμασία ήταν πολύ σκληρή λαμβάνοντας υπόψην το δύσκολο καλοκαιρινό κλίμα της Κύπρου. Καθημερινές πρωινές προπονήσεις σε στίβο, ποδηλασία, κολύμβηση και ασκήσεις τεχνικής και τακτικής σε συγκεκριμένες αδυναμίες. Τα απογεύματα προπόνηση στο CrossFit Limassol χωρίς να βγαίνουμε εκτός στόχου λαμβάναμε υπόψη ολους τους παράγοντες όπως κούραση, μυική κόπωση, ψυχολογία, ωράριο λειτουργίας, διάθεση χρόνου, τυχών τραυματισμοί και άλλα. Ελπίζουμε ότι καλύτερο, είμαστε περήφανοι και ενθουσιασμένοι όλοι μας!” δηλωσε ο Παναγιώτης Γεωργιαδης.
Η Ήλια δηλωσε “Ζω ένα όνειρο και θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για τα μηνύματα που δεχόμαστε καθημερινά και προσπαθώ να παραμείνω ήρεμη και συγκεντρωμένη στον στόχο μου και στους αγωνες!”

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 4 =